Majlis open house

Bismillah.... 

tahun ni banyak open house dibatalkan ...
tapi alhamdulillah masih juga buat sambutan sikit...kecil-kecilan ...
perhimpunan bulanan beserta  doa selamat sekali
o.k la sesekali dapat makan ramai-ramai macam ni 
boleh mengeratkan hubungan sesama rakan sepejabat ... 

 tema tahun ni biru 
jadi memang membiru lah kami :) 

 sempat juga kami #gedik2 bergambar ..hihi 
o.k la boleh buat update blog untuk tatapan masa akan datang 

 peplum tahun lepas-lepas... 
 ni yang saya makan haritu 
nasi kerabu tu sedap ! 
laksam tu pun Sedap ! 
lemang, ketupat, nasi impit dan rendang ..yang ni biasa-biasa je rase dia...
sate rase sate la.....pastu bihun sup tu pedas 
lastly kambing ....tak berapa best ..bau kuat ...hahahha 
tapi makan jugak la dah ambil kan ...

ni je yang saya makan ...ade juga menu lain yang saya tak ambil 
macam nasi beriyani ...
nasi dagang ...kuih-muih...

tapi makan ni kenyang sampai malam ...
alhamdulillah ...rezeki ..

Sekian . 

nanti saya update potluck ofis pulak .. :) 


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

2 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Nafira usof said...

telan ailio tengok semua menu2 tuh.. sedapnyeee!

ArELeEz said...

rejeki jgn ditolak, bebeh! he3..