Raya 2014

 Bismillah ....

Selamat menjalani ibadah puasa 6 ye kawan-kawan 
saya belum start lagi -____-" yapeda ...
Insha Allah minggu depan nak mula...

minggu ni ambil mood kerja dulu
biasa la dah cuti lama...nak masuk kerja alahai malas oiii ....
1 Syawal tahun ni biasa-biasa je ......
tak semeriah selalu ... sebab mak , adik-adik demam 
jadi tak de la gambar family sume ......bukan gambar family je tak de ..
gambar sendiri pun ni jela sekeping 


o.k meh belanja sekeping gambar ..ni baju raya tahun lepas....
baju raya tahun ni seperti dibawah :P 
.... 

 ade dua pasang je ...poyo je nak ber dress ...hahahha 
pakai pun kat rumah je ..xde kemana-mana ...

 juadah 1 Syawal....lemang, rendang dan nasi impit 
ni pinggan Tn.John ye ...

yang ni pinggan saya....
ketiau goreng ni sedap...


tak sangka beraya di usia 28 tahun ni pun masih dapat duit raya ..hihi 
Alhamdulillah..rezeki jgn ditolak...musuh jgn di cari kan ? 
Terima kasih bosses :P 

wasap ibu Echad wish raya ...pastu ibu dia hantar gambar ni
ensemnye la hai Echad berbaju melayu ....
nak duit raya meh jalan rumah mummy ye Echad :)


Sekian . 

4 comments:

idzwa kamaruddin said...

sedap nyer!

Fazleyatul Aini said...

kueytiow tu memang nampak pon sedap haih

LYAfrina said...

salam aidilfitri
maaf zahir n batin

lya dh masuk 3hari puasa enam

ArELeEz said...

ensemlah echad! macam danish, anak aaron ajis.