Barakallahulakuma Aida and Azhar

Bismillah ....

Nampaknya dah jadi bersiri la pulak kisah Wedding my Cousin ni 
tapi xpelah...puas hati dapat tengok gambar banyak ...
saya tolong ambil gambar wedding dia 
tu pasal banyak gambar ni....semua rase nak update ..Choiiiii 

jadi ni dah select la ni...
harap tak jemu la uollss...ekekekeke 



saya suke tempat makan diorang ni ..sweet sgt 
kalau ada space yang agak luas belakang pengantin boleh snap pic kat situ je 
cantik! 

 wa baraka 'alaikuma wa jama'a bainakuma fi khair Aida and Azhar 
so sweet uolss...Kak Ngah doakan korang bahagia hingga ke Jannah 


potong kek ....

 Pengantin yang malu-malu Uolss
hihi...kesian kna buli !
nasiblah photographer kaki nyakat gini 

 Family picture sebelah Azhar ....
Sebelah Aida is so busy that day..haha (ayah Eda adik mak saya) 
rumah saya sebelah tu je 

the photographer with bride
hihi..tompang sekaki 

Eh..yang ni pengantin lama ....
My ayah and Mak ...
comelkan? hihihi 

Sekian... 


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

0 ♡ kas|h beRpanJangan ♡: