D.I.Y Photo booth

Bismillah.....

sambung dari entry ni ....
actually saya tak de rangka sebenar Photo booth yang sy nak buat tu ...
just imagine combination dari idea yang saya dapat dari En.Google 
dari hari ke hari banyak kerja ..so tak sempat nak create exact design 
bila balik ke kampung baru terfikir-fikir 
tapi dah cakap awal photo booth ni simple je 
dan termasuk candy table

 Antara bahan yang ada kat photo booth DIY tu 
simple je....
 photo props yang saya buat ditemani Jebat dan Hanna 
setiap malam balik dari kerja...hihi

 VIP guest yang turut sama meninggalkan note untuk tatapan pengantin 
huntungg la kan ..huhu

 saya suke details bahagian atas ni......
kami pilih dibawah pokok buluh ni atas persetujuan semua...
dah buat pertimbangan kat mana nk pasang photo booth ni ..
tapi balik-balik kat pokok buluh tu juga la sy nampak menarik..huhu

dan inilah hasil photo booth DIY kami 
simple je pun...

Sekian. 

No comments:

Kuala Gandah Elephant Sanctuary

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai Korang ...gigih mokcik curi masa nak hapdet cerita kali ni #suscuba hihihi  takut terlepas d...