Restoran Mee Udang Mak Jah, Wangsa Maju

Bismillah....

Ntah apa mimpinya tetiba tenghari Jumaat tu kami keluar 
Keluar JJCM ....pukul 12.15 terus bergegas ke kereta Cik Add  
kami pergi berlima ....
nasib baik kereta Cik Add luas ..kalau tak mau tak muat ..haha





muka Tuan Blog terpaksa di kartun kan kerana muka terlalu teruja 
dan bulat seperti bulan...ahhahahhahhaa -______-" 

ni lah mee udang tu ....
kuah pekat tapi rasanya agak manis pada pandangan saya la....
mee Udang Mak Jah Kuala Sepetang tu pun saya tak pernah rasa 
saya selalu makan Mee Udang Mak Teh je bila pergi Kuala Sepetang 

 Udang tu ley tahan la ....
ada 3 ekor yang giant dan seekor menyorok kecik sikit kat bawah tu ..huhu
tapi tak pe ..tak jadi masalah........

 K.Ana dan Cik Add pilih nak makan nasi putih dan sambal udang 
jadi ini lah rupa sambal udang tu 
alahai zepit tu ..cenoet je.. huhuhu
sambal dia boleh tahan sedap la......

kalau berminat nak mencuba Mee Udang Mak Jah 
jangan malu segan ...sila lah ke restorang beralamat di : 


RESTORAN MEE UDANG MAK JAH
NO 22 JALAN WANGSA DELIMA 10
53300 WANGSA MAJU
KUALA LUMPUR

 Total damage ? 
tengok la resit tu...
tu harga termasuk GST 


sekian 






Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

2 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Fazleyatul Aini said...

saya pernah mkn mee udang sekali je seumur hidup haha masa kat pineng last 3 years kot

PAK WAHYUDIN said...

assalamualaikum....
sebelumnya saya minta maaf kalau komen..ini menggangu yang punya room.saya hanya mau memperkenalkan seorang paranormal mudah indonesia karna siapah tahu anda punya masalah seperti di bawah ini...
1.sering kalah bermain togel
2.anda ingin pakai susuk emas
3.anda ingin benda bertuah
4.anda seoran tki/tkw yang sering di aniaya majikan
5.dan anda sudah bosan dengan kemiskinan?
kini sudah hadir paranormal indonesia yang sudah terbukti...hub...mbah mijan Di 085294451012
atau klik di sini untuk melihat situsnya