Atkins Menu

Bismillah....

Hai korang...saya kabo awal-awal...
saya tak buat pun diet atkins ni ...
tapi azam nak buat tu ada ...tak pernah luntur lagi...
tapi azam jelah lagi buat masa ni ..hohohoh

ni saje nak simpan menu ni buat rujukan akan datang 
dan nak share juga dengan yang lain ..
nampak menarik dan sedap 

Inshaallah boleh kenyang 











yang penting kena disiplin
kena semangat dan istiqamah ye kalau nak buat diet macam ni 

Sekian..



Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

6 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

BaTiK_PiNk said...

Yani aritu ada try buat low carb high fiber diet ...2 bulan x sentuh nasi...tapi dah stop dah...yg atkins ni belum cukup kuat nak buat...hehehhe

Nafira usof said...

buat diet atkins nih kena jiwa yang amat kental. permulaan memang terasa susah. tapi bila diri dah biasa. InsyaAllah, senang jer nak turunkan berat.

idzwa kamaruddin said...

perghh...kene betul-betul gigih nie!

Puan Kutu said...

menu2 ni ada nmpk di facebook.sy ni takbley kot nk buat atkins..dh cuba tp tak jalan..lebih molek kiranya sy diet makan makanan seimbang..tp skang memang la takbley nk diet.hehe

ietams said...

nasi goreng kampong pun termasuk dalam list atkins ya..
ok noted! tq info

adianiez AIDA said...

aduhai.
aida x boleh la diet.
wajib makan nasik.
x jumpa nasik, meroyan sehari!