MIX

Bismillah...

korang dah lunch?
balik dari lunch ni rasa macam ada semangat sikit nak update blog...
mungkin semangat dari ikan dalam laksa yang dimakan tadi..hahahha
tak de kena mengena sebenarnya 

 ni masa nak celebrate Birthday K.Ana...
baik punya plan..skali dia cuti pulak ..EL 
adoiii...berjiwa jugak la pagi tu ...hahahha
mintak dia datang sekejap kat ofis...
dia cakap o.k la dia datang kejap 

sbb nak surprise kan dia ...
saya saja siapkan kek kecik ni 
konon ini aje lah kek dia 
mau frust...datang ke ofis masa cuti semata-mata kek cinobet ni ?
wakakakkaa 

 tapi yang sebenarnya kek yang besar tu 
bukan kek..tapi brownies
untuk K.ana dan Syafiq 
Birtday February dan March 

 K.Ana tak de Syafiq jela...
sampai sudah K.ana x boleh datang ofis...
hancur la surprise kitorang 
apa ley buat kan....

 SYafiq untunglaaaaa...GF hantar bunga dan belon kat ofis 
so sweet la kan ...hihihi


Weekend balik ke rumah Batang Kali 
saje jalan-jalan makan kat Kuala Kubu Bharu 
ada satu restoran tu nama nya 
Restoran Tanjung Belanja 
nampak ramai pengunjung meriah ...
jom la kita try 

see nasi lemak dia ?
meriah kan ? makan dua orang pun boleh...
banyak ...besar portion dan harga pun murah 
nasi lemak kangkung dan ayam 


ni nasi Kerabu 
makan nasi pagi kenyang nya sampai malam tau hahahha
puas hati makan 


Perut dah kenyang saja ride sampai kat empangan ni 
cantik ...sejuk mata memandang 
tapi musim panas ni air empangan ni kering teruk jugak la 
nampak kurangnya air dia 
dengan kesan terbakar ada je kat bukit tepi-tepi tu sepanjang jalan 

minum air banyak dan kurangkan aktiviti luar ye 
panas sgt kat luar tu 

sekian . 


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

4 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Fazleyatul Aini said...

nasi kerabu is always my favs !

Puan Kutu said...

kuning pulak ye nasi kerabunya..biasanya kaler biru.unthnglah org tu ye dpt kek n brownies pastu dpt belon munge lg.hahaha

adianiez AIDA said...

memang syok kalu besday kita diraikan. i like :)
rasa mcm kembang hati ni hu hu huhu...
terharu!

ArELeEz said...

brownies tu m'goda sgt..!