salad

Bismillah...

kadang-kadang marah juga pada diri sendiri ni 
ko dah kenapa malas sangat nak update blog? 
padahal ada je benda nak diceritakan ...
kadang-kadang dah siap pilih gambar sampai ditengah jalan malas ...ahhahha
kusangka kan panas hingga ke petang rupanya hujan ditengah hari 
ekekkeke...

jadi malas nak cerita panjang-panjang 
kita buat entry pendek aje lah 

ini Thai Fruit Salad , Boat Noodle 


kenapa dia dipilih untuk menghiasi blog saya ?
sebab sekarang tengah rasa teringin nak makan ni ...hahahaha..
apa yang saya boleh describe tentang salah ni 

rangup.pedas.manis.lapairmata.
pedas.rangup.manis.pedas.pedas.pedas.lapairhidung.

lagi pedas lagi sedap! 
tak percaya pi la cuba 
RM6.90


Sekian. 


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

3 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

ArELeEz said...

hari tu, mase p aeon klebang, ipoh, leez dah usha2 jeling2 dah boat noodle ni. tp, xsinggah sbb nak p seoul garden. ok, xpe.. 1 hari nanti, i try jugak! k-monn..! he3..

LYAfrina said...

yummss..nmpk sedap sgt..segala rsa ada ni

adianiez AIDA said...

1001 perasaan ada time makan tu ekk?
fun!