Chaos

Bismillah....

Hai uolss ada yang rindu Ai tak? hahaha 
ala blog picisan tak payah la nak ajet-ajet sgt org nak rindu bagai kan ? 
pffffffffttttttt ..maaf la busy sgt ...
nak ketik papan kekunci pun tak nyempat ...
see baku kan ayat iolss sejak dah menyepi seketika ni 

dah 3 minggu Ai tuka profession tau ..
sekarang dah jadi baby sitter budak demoik ni ..hihi 
ni anak boss..nama dia Si Ibrahim (Yiem) 

 hari-hari melayan dia main game la...
main sepah-sepah ..hobi sangat 
nama Cik Ross tu tak lekang kat bibir 
rasa nak nagis Cik Ross ni sayang oii...wakakakakkakaa 







 ha...tak ke huru-hara nama nya tu ? 
habis satu bilik dia kecah kan ....
adoila yiem...
why? why? why? 
hahahha 

Ni jumaat lepas dia buat hal? 
dia tak bagi saya keluar dari bilik ...
semua meja, kerusi di hangkut halang depan pintu 
pitam acik nak oiiii ...wakakkaka 
nasib baik walaupun Acik demoik cam awok tapi acik masih mampu panjat meja
o.k la dah bunyik tu .....Acik Rosss...Acik Rossss 
bertabah la mak nak! 
nak tukar nama boleh? wakakakkaa 


Sekian 

1 comment:

ArELeEz said...

yiem syg cik ros..