Dinner : Denim & Diamond night 2017 and Masquerade Night 2016

Bismillah....

ni pun cerita tak la baru ...tapi masih ada lagi dalam ingatan..huhu 
21 April 2017

kalau ikutkan ni tahun ke-3 saya join malam MITI ni 
saja seronok-seronok 
macam biasa sebelum even masing-masing sibuk cari baju nak pakai 
tapi kali ni tak la excited macam tahun bollywood tu 
masing-masing wat lek wat peace je 
pakai aje la apa ada malas nak berhabis duit beli baju ..gitchewww


 makanya terhasil lah baju ala kadar je camni ..
xpelah janji ikut tema yedoppp 
Denim and Diamonds

 ni gambar ngan boss baru 
satu meja ni kami conquer 

 ðŸ˜‚ ajak boss selfie 
pastu dua ummat tu nak join sekaki ..hihi 

 ni Dato Ahmad Maslan datang so ajak la bergambar sekali 
semua meja dia tawaf ....dia cakap fair sume ley ambik gambar ngan dia..hihi 

 Eh, macammana ley terselit gambar dua orang ni ? 
hahahha
tak payah la nak nampak sweet bersemut sgt ? hakikatnya  ðŸ™…🙅🙅 tak ye 
kaki gaduh ..hahaha

 starter 
sedap tak ? hurmmm boleh laaaa 😜

main dish 
tak habis pun...ni ambil masa nak bersurai 

pewwwiiittttt 
The entertainer on that night 
lain sikit dari tahun lepas-lepas sebab ada artis jemputan 
dulu tak de 
staff dan pegawai je yang buat persembahan 

 ececeh...belanja sekeping 
.
.

.
.
.
.
 ni last year punya 
tema malam MITI Masquerade 
perasan tak de update kat blog 
kita tumpang la Dinner yang baru-baru ni 



 masa ni lagi la simple..mmg pakai aje baju apa adanya 
janji ada masquerade 
sonang kojo den 
gsmbar kenangan dengan boss lama...
yg baju pink 
Boss paling best! paling sporting 

o.k bnyak lagi kisah nak update kat sini sebenarnya 
tapi belum ada kesempatan 
harap ada la masa tu nanti ...o.k salam uolss


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

1 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

ArELeEz said...

kite xde mlm2 cenggitu, wak.. sob3..