The Sarang Art Hub, tanjung Malim

Bismillah....

Bagi tips sikit nak ambik mood ketik keyboard ni 💀💀
bila buka je blog tengok je tak de mood 
kagum lah kat blogger yang otai-otai boleh menaip bertahun-tahun 
ni pun cerita dah lama tapi baru terkedek-kedek nak update 
tak update rugi ....bila teringat nak tengok balik  xde 
so gigih juga update 

kitorang ride je pergi makan kat sini 

The Sarang Art Hub 
tempat ni menarik kalau nak lepak-lepak 
saya suke dia punya decoration 
so nice 
 ni menu makanan 
boleh pilih dari menu yang ada ni 
hari tu sy makan sarang cheesy chicken 
Tn.John nak fries aje
 ni rupa dari sisi 
so nice...kalau sampai Tanjung Malim try la uolsss
dia kat lorong sebelah bus station Tanjung Malim 



 rare kan benda ni ..

 Tn.John ngah tunggu makanan 
sy merayap ambik gambar kat dalam kedai ni 
masa sampai tu kebetulan owner dia ada 
weolls is nervous jugak ..ingatkan tak buka 
sekali dia buka rupanya 
tapi petang ada pelancaran filem Highway ke Neraka tu rasanya 

tapi sebab dah sampai kan 
jauh jugak dari KL ride ke Tanjung Malim ..hihihi 
biarlah kitorang nk makan je pun 


 menu saya....portion dia cukup la untuk sorang 


kalau ada yang nk pergi 
ni ha alamat dia 
tapi kedai buka 2.30 p.m ye 
tak payah nak pergi pagi-pagi 
tak buka lagi o.k 
hihi 

The Sarang Art Hub 
Jalan Rumah Rehat, Taman Bandar, 
35900 Tanjong Malim, Perak, Malaysia


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

3 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Siqah Hussin said...

Kalau untuk Siqah, tak cukup portion banyak tu. Nak kena ada menu add on. Hehe.

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

hehe....portion tu sorg pn sikit je, kalau da mkn benda lain o.k la

ArELeEz said...

yg mamat khalid tu kn?