..ada yang tanya..ini jawapannya...

Bismillah.....
setelah agak lama tak dapat menatap blog ku ini dan
tak dapat nak terjah merayap di blog kawan2...
Sorry sume...ari ni nak blog walking la....hihi
akhirnya ..hari ni aku dah kembali ke office setelah 2 hari berkursus
tak la lame mane pun...hihi
Penat...Sengal...letih..tapi.....Best!!!!
tu la yang kurasakan....
nak type ni pun tangan ku sengal dan sakit ...
bengkak rasenya ni..
tangan dah debab berisi bengkak pun nampak cam biase je ...hihihi

o.k..o.k...kembali pada tajuk...

ada yang bertanye..Birthday dapat hadiah ape kan?
haritu jawapanku " takde" tapi last week ari Jumaat ..
I got this...
walaupun agak lambat ...tapi It's o.k ...
sebab encik abg ku itu demam last week ...
demam agak trok sehingga dapat MC ...
kesian die..huhuhu

Thanks dear ...sedap Kek ..dan cute bear itu ...

8 comments:

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam...comeinya adiah....

suraya said...

sedap nye kek tu!!!!~

happy belated birthday! :)

mamai said...

nak sikit juga kek tu

~0~ said...

sedap tue...nak jugak boley??

Mawar_berduri said...

alimaz : salam, hihi..thanks.. :)

Suraya : memang sedap...hihihi

mamai : ala...kalau sume nak bagi sorang cket...abis la..hihihi..terkedekut plak ..

O : hihihi...dah abis...tak bley la nak bagi ..

~AmyLiana8886~ said...

suker bear sgt2..coklat indulgence tu kan..hehe..

Mawar_berduri said...

amy : haah...cake kesukaanku...hihi

beautiful_rose said...

wahh kek nmpk sedp...mo jugakkk =p