Gelagat Artis

Entry ni terhasil untuk menghilangkan keboringanku
dan ianya dapat jugak merelekskan minda untuk seketika..
mari kita layan .....
























Skrip yang terdapat didalam N3 ini adalah rekaan semata-mata dan tiada kena mengena dengan yang hidup mahupun yang telah arwah ..

-sekian-

16 comments:

Ena said...

he3.. pandai la Ros wat camnie..
akak x tau.. dan x der kesempatan lg nak cube2 camtu.. sbb PC niey slow sgt2.. nak add gadget or tukar2 layout pun berjanggut nunggu..
Best la blog Ros niey.. :)

Mawar_berduri said...

Thanks akak...sy pun buat time lunch...lunch tak de nak pg memane....tak pun time balik cam ni ...sy patut balik kol 4.30 tapi klau driver datang lambat ....sementara nak tunggu tu la buat ni sume ...huhuh

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. confirm boring la ni.. macam2 hal gitu

beautiful_rose said...

huhuh sudah tuka layout ehh rjinnye....

aINaa MoHD a'aSRi said...

huhu k.ross ada bakat nih.. leh terbitkan komik sendiri nanti :p

mamai said...

kreatif

Mawar_berduri said...

kak cute miut : hihi...memang booring ....

Ros cantik : haah...layout lame cam dah tak best jew..

ainaa: hihi...yolah tu...ti k.Ros buat komik tak laku ainaa kena bli sume ...:P

mamai : TQVM...

zan-xray said...

macam komik la pulak..
gambar dan kotak skrip hehe.

blueCITY said...

salam mawar,

wahhhhhhh
kreatif2 sungguh
heeeeeeee
leh anto dalam majalah2 taw
dapat wet
ekekkekek

mawar_berduri said...

Zan : Komik dalam blog...huhuh

Sis Biru : salam...hihi...ala..
saye sje suke2 je ..nak ilangkan boring ...

cik EPAL said...

memang tengah boring betul nih..hehe

shidah said...

hahhahha.. kreatif motif ayat...

suraya said...

comel je. haha.. XD

mawar_berduri said...

Cik Epal : haah...boring ya amat ...

Shidah : hihi..Thanks ...ayat blasahan je tu ...

Suraya: huhu..thanx

~AmyLiana8886~ said...

blh jd dialog la plk..mawar mmg juara edit gmbar2 ne..hehe

Mawar_berduri said...

hahaha....thanks amy