Kegilaanku...

gambar Original
makan beradab


Bismillah ...
adeh...kepala ni rase cam sengal2 je....
mane tak nya dari pagi tadi sampai sekarang ngadap PC ni ...mmm
bukan ape...biase la bile dah cuti lame...
kerja pun ade la yang menunggu kepulangan ku ...
keja la sangat?? hihi
Kerja tak la banyak mane pun...
tapi pagi tadi aku telah ralit terleka
men'download lagu ..ahax ..
selalunya kat office aku ni susah sangat nak donlod lagu ..
sume kena sekat...tapi pagi ni tak tau mimpi ape boley plak
tu yang teruja cket tu ..hihi
facebook pun tak sempat nak layan ...
lagi satu habit ku...kalau korang nak tau la...

suke sangat edit gambar ..

hihi..macam dah addict plak ..
pantang nampak gambar nak edit nak cuci...mmm
masalah gak ni ...


aku suke edit gambar gune :

Fotoflexer
AMS photo effect
Frame toy
photo strip
Canon photo
Frame photo editor
photoscape

aku nak install adobe photoshop asyik tak leh jew ...bosan tol la..
low space ...dah delete pun still low space ...
nanti la ble rajin aku delete lagi ape yang tak patut ....

ade tak sesape yang tau ape2 software untuk edit gambar yang bley donlod je dari tenet?

mm..sume ni buat aku gile gambar
bukan gile bergambar k ...hihi..
member2 aku pun ade yang soh aku edit gambar kawen diorang...
aku o.k je...sebab aku minat ..... aku buat ni pun sesuke je ....
tapi kalau satu hri nanti
aku ade rezeki lebih...aku sangat berminat nak
belajar seni edit mengedit gambar ni
pastu bukak kedai gambar sendiri...hihi
mule berangan dah...ahax ...
o.k.la...sebelum berangan tu menjadi lebih melalut
baik aku stop kat cni je untuk ari ni ....
tapi b4 tu ni la hasil gambar yang telah ku edit untuk kawanku.....


Gambar Original

gambar ala- ala outdoor

Pengantin Perempuan

Pasangan Pengantin
Dua Hati menjadi satu

-The End-

14 comments:

[s.u.r.i.a] said...

su tau edit kat picasa ngan photoscape je, 2pun wat yg basic2 je huhu.

mohd.zulkifli said...

nk lawa pkai adobe jek.
msuk kelas la mawar..

Mawar_berduri said...

su : hihi...tu la pasal ..same ar kita ..

Mawar_berduri said...

zul : kalau ade peluang memang nak masuk kelas

nut's said...

btl3..guna adobe photoshop lawa gak..
best..lgpn sng gak nk master..
nut gune adobe jgk ngeeeee :)

Che' Pit said...

hmm x pndai le nak guna adobe photoshop.. xde lak heng yg boleh ajar

shidah said...

mawar.. lau xnk pakai yg kene install, kamu just pakai yg ni http://www.picnik.com ni pom mcm photo Fotoflexer gk.. minat kita sm..kihkihkih... tp xsuka yg kene install, sbb melembap kn pc jer.. slmt mencuba..

mamai said...

pakcik tak ada gambar nak bagi kamu edit

Ena said...

Best nyer ader software editing niey kan.. saye sume x der.. nak download pc ter over la slow.. hu3.. leh telan lior jer la tgk org punyer edit cantek.. hik3

Abg Din said...

editkan gambar lori abgdin bole?

Mawar_berduri said...

nuts : tu la....nak usahakan jugak install adobe...ahax ..:)

Mawar_berduri said...

CP: yeke....sy pun tak pandai gne adobe photoshop..kalau tak bley gak gtau camno nak gune .. :)

Mawar_berduri said...

Shidah : Thanks ...wa...best gak gune picnik ni...Tq ye..

Mawar_berduri said...

Ena : hihi...bulan tak puase tak pe telan air lior ...hihih

abg Din : Lori?.....boleh...boleh..hahahahah