Ku terbang tapi tak melayang.......

Bismillah .....
sebenarnya aku sungguh excited nak citer tentang benda ni ...
dari last week b4 aku attend bengkel ni lagi...
dah bermain2 kat kepala
"nanti nak wat N3 tentang aktiviti mase pegi bengkel"

Lokasi : Agrotek Garden Resort, Hulu Langat
Tarikh : 14 Dan 15 December 09
"Bengkel de-stressed and recharge"

Fuhh...memang best...tak sangka..
aku sungguh teruja...
kalau ditanya padaku..
macammane takot tak ?
mule2 je takot...lepas tu ...sangat best ...
aku rase bertuah je dapat merasa wat flying fox ni...
aku dapat terbang...tapi tak melayang...
selalu tengok kat TV je..hihi..
korang pernah try tak ?
rugi kalau tak cube tau ....
tengok tu...tinggi tak?
jarak flying fox tu lebih kurang 500 meter kot...
aku pun tak sure

aku dah nak flyyyyyyyyy.... hihihi
huh...alhamdulillah...selamat sampai ...


hihi...aku berjaya
terbang tapi tak melayang ...

23 comments:

AzuanBudakPandai said...

tak gayat ke huhu

aNiSa hANg tUaH said...

wa

suke suke aktiviti nih

:)

mamai said...

pakcik buat flying kick tak pakai tali pun hahahaha

ezzati said...

bestnyee..lama x buat bendalah ni..hehe

~0~ said...

wah...terernye dia...cam tarzan...jgn marah

[s.u.r.i.a] said...

teringat time zaman2 aktif ngan aktiviti lasak dulu ross. oh, sungguh su xsangke su akan aktif kat poli dulu huhu.

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam best2...saya suka terbang...suka sangat flying fox...wall climbing pun suka gak...kalau pi kursus mmg tak lepas peluang.

rAtu saLju™ said...

erm...gayat...lalala~

Mawar_berduri said...

Azuan : gayat sekejap je ..hihi

Anisa : hihi..memang best ...

pak Cik mamai : kelaut lak die..hhuhu

Ena said...

terbang kat Agrotek yer.. sy pun suke sgt g sane.. tp dah lamer dah.. 3 tahun dulu kot.. cantek kan tempat tu.. mcm2 aktiviti ader & leh buat.. :)

Mawar_berduri said...

ezzati : memang besh ..hihi

O : hihi..tarzan alaf baru ...:P

Su : haah...best sangat mase kat poly ngan Su dulu...rase cam nak ulang balik sume tu ...

Mawar_berduri said...

alimaz : huhu...memang best ...bukan slalu bley buat kan ....


ratu : try tengok...misti ilang gayat ...best tau ...

Mawar_berduri said...

Ena: haah ....best ...cantik la...suke suasana hijau dan bunyi air tu best dan damai je ...

blueCITY said...

salam mawar,

wahhhhhhhhhh bengkel ngan abang2 ensem tak?
ekekkek
nasib baik tak leh terbang kan
haaaaaaaaa

akak pun baru balik bengkel penulisan spesifikasi kat genting
heeeeeeeeeee

riBEna said...

mmg bes naek bende ni
bena kne 2x naek bende ni
hehehehehe!

bes3!!!

CuTeMiUt78 said...

wah.. seronok terbang2 gitu kan

beautiful_rose said...

huhuuh bestnye...nak jugak!!!!!

cik EPAL said...

best nya terbang terbanggg :)

Eazy Izzuddin said...

naek neh mmg besh...
=D

Eazy Izzuddin said...

btw
Vote For Me

http://www.broframestone.com/2009/12/bfundi-bloggers-dengan-broframestone/

Thanks so much
hehe
xD

Azriey SinarMawaddah said...

bestnya dia, mesti tido pun rasa terbang² lagik

Framestone said...

kalau melayang entah la sampai ke mane ek huhuhu

bro tengah survey tempat2 yang best untuk wat family day untuk department bro... tp masih xjumpe lagi...

anyway thank coz sudi mengundi di blog bro ek

BroFramestone Blog

Anonymous said...

What charming idea