Black & white photo Contest

Bismillahhirrahmanirrahim ...
hari ni baru dapat blog walking kat 2 3 blog ....
terjumpa ni plak ...
contest kat blog 4 Ur Eyes Only
rase cam best je ...
nak try gak...menang atau kalah tu perkara ke-2
contest yang pernah aku join..
tak pernah menang pun...hihihi
ini bukan ayat simpati o.k ...
ahax..hihihihihi
sesaje..sesuke ...
untuk kali ni aku pilih gambar ni..


tapi kenapa gambar ni?..
sebab...saje ...
aku ade baca syarat2 penyertaan tu..
katanya nak gambar diri anda sendiri..yang hitam putih...
dan
ada jugak mention
"boleh bergambar ramai-ramai" CUMA pastikan anda adalah subjek utama
dalam gambar tersebut (main focus)
bila orang tengok gambar tu orang akan notice you are the first instead of the next persons sitting next to you....

aku rase cam o.k kot gambar ni ..huhu
tak pe la ...blasah je ...hihi
saje tak nak letak gambar sorang2...cam tak meriah ..ahax ..
o.k Adios
-Harap-harap penganjur berpuas hati -

11 comments:

miss izan said...

good luck! ;)

mohd.zulkifli said...

aku nk join
tp tgk pic owner tu dia gune dslr nmpknye.
mne bole lwn :D

Eazy Izzuddin said...

gud luck!

~AmyLiana8886~ said...

gud luck mawar

Mawar_berduri said...

miss Izan : Thanks ...

Zul : ala...join la
tak pe ...die tak cakap pun
pic yang nak dipertontonkan tu kena gune dslr ...

Mawar_berduri said...

Eazy and Amy : thanks

mohd.zulkifli said...

klu mng dpt adiah ape?
dpt awek ke
ngahaha

CuTeMiUt78 said...

aahhaakkss... good luck too

beautiful_rose said...

rajinnye wt contest..gud luck! =)

Mawar_berduri said...

zul : ni tengah cari awek lagi ke ni ? ti sy wat contest yang menang dapat adiah awek tuk awk ye...huhuhu

Sis Kiut miut : hihi..thanks

Ros Cantik : hihi..skali skala juin .. :P

mr nazreen said...

good luck!!!

http://mimpisyakila.blogspot.com