Motorcycle Grand Prix 2009 Part II


Valentino Rossi -FIAT Yamaha Team

Aleix Espargaro - Team Pramac racing

Johann Zarco -WTR San Marino Team

Mika Kalio -Team Pramac Racing

Eleix yang sedang layan lap


Pramac Team sedang mengejar Repsol Honda Team

Ducati yang menaja tunggangan percuma

Efren Vazquez dari derbi Racing Team yang sedang mengejar Marc Marquez dari KTM

mohd zilfahmi Khiruddin, 19
pelumba Malaysia

Elly IdzliaynizarIlias, 25
wakil Malaysia, Moto GP 09

Kejo Yeop Kejo!!!

sebelum memulakan perlumbaan


Regangan otot kaki??

Sesi kejar mengejar ...

ChrisVermuelen -Rizla Suzuki Moto GP

Rizla Suzuki Team

Alex De Angelis -San Carlo Honda

San Carlo Honda Gresini Team

Juara Dunia

Starting Point

perlumbaan selepas hujan ..licin woo

Perlumbaan yang sengit..

Hebat tol Rossi ni..pusingan pertama kedudukan di tempat ke-10
tapi..setiap pusingan berikutnya dia dapat potong sampai berada dikedudukan ke-4 dan akhir sekali setelah pelumba dikedudukan ke-3 terjatuh...
Rossi dapat tamatkan perlumbaan ditempat ke-3

Casey Stoner -Ducati Marlboro Team

ada banyak lagi gambar...penat la upload....lain kali sambung lagi ye..
ni pun dah berat nak loading page ni..ahax..sorry ek..






layan jE la gambar2 ni...dah pEnat Upload...ada banyak lagi..tapi lain kali la sambung yE...ni pOn dah bErat nak loading blog aku ni....huhu sowiE la yE ...

blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com

10 comments:

mamai said...

hahahaha pandai kau buat dilog tu yer

Manusia said...

lawak la kak diolag tu hehe

Mawar_berduri said...

mamai dan Azuan : hihi, dialog blasah je tu ... :P

~amy liana8886~ said...

hahahaha...

CuTeMiUt78 said...

wallaa.. best la kan.. dpt tgk live gitu..

Mawar_berduri said...

cutemiut : hihi, best...tapi fenin bunyi moto tu kuat ..ahax

relevan said...

Okes Mawar..lepas race moh mgetea.. ( minum ) minum tea..

Mawar_berduri said...

relevan : sodap jugak m'ngetea time ujan camni...hihi :)

nur.sa said...

erk.. agak2 muka dorang ensem ke x ek?haha.nampak helmet je.

Mawar_berduri said...

nur.sa : ade gak yag ensem...cam casey Stoner...Ensem woo...ekeke :P