Motorcycle Grand Prix 2009 Part III

Salam...

aku adE bEberapa soalan nak ditaNyakan?

1. kEnapa kat litar lEbih banyak Lelaki dari pErEmpuan?
2.kEnapa kaum pErEmpuan sukE ikot kaUm lElaki pEgi litar?
3.kEnapa lElaki sukE pEgi litar dngn Kawan2 daripada bawak awEk atau IstEri?

jawapan?...tEngok la gambar2 ni dulu.... hihihi













1. salah satu sEbab lElaki lagi ramai sEbab bolEh tEngok Gadis litar yang sEksi mEksi cantik ni...tapi adE jugak yaNg mEmang minat gilEr nak tEngok big bike ni beraksi...

2. salah satu sEbab Kaum pEreMpuan sukE ikot sEbab dioRang takot husband/boyfriEnd diorang snap gambar pluk2 daring2 ngan modEl2 tu..huhuhu ..tapi tak sumE la k...adE jugak yang mEmang minat mcm aku atau nak tEman husband/bf diorang.

3. salah satu sEbab lElaki sukE pEgi ngan mEmbEr sEbab mEmbEr sporting!! blEy tolong snap gambar diorang ngan awEks2 cun tu ..huhu..tapi adE jugak sEbab lain..kalau pEgi ngan mEmbEr lElaki xdE lah lEcEh..panas la, nak air la..kEna jalan slow2 la..nk g toilEt la....apE la...pEndEk kata mudah...tak yah nak jagE..
blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com

n3 ni aku sajE jE buat k..kalau adE yang tak bErsEtuju ngan jawapan yang aku bagi tu..sorry Eh..
ni cumE pandangan sEorang pErempuan bErnama aku..

.....lEpas ni dah takdE lagi Entry moto GP...




Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

12 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

~amy liana8886~ said...

btul tu..laki suka g sb awek litar comel2..hihi..

Mawar_berduri said...

hihi...comey dan bley snap2 gambo... :) dapat snap gambo senyum sampai telinga...hihihi

n0n0n said...

betul la tu...wakakakakakaka

Mawar_berduri said...

huhu...bgus2..ade yang dah ngaku ni... :)

AzuanBudakPandai said...

sokong sangat la tu..
tp tak pernah pergi lagi tapi teringin huhu

mamai said...

one thing pakcik tak paham kenapa kat litar tu yang pompuan buka baju masa panas tapi lelaki dok tutup semua badan walau panas

Nabil Fizri said...

syaitan byk kt litar

Mawar_berduri said...

azuan : kalu tak pernah pegi...nanti ade mase pg la...tapi jgn plak niat nak tengok bnda bukan plak...huhu...pg suke nak tengok org race o.k la...

Mawar_berduri said...

mamai...tu la musykil jugakkan?...tapi tak de la sume pompuan yg ade kat litar tu buka baju..hihi.. :)

Mawar_berduri said...

Nabil : mmm...maybe la bnyk ..tapi terpulang jugak kat kita nak join syaitan tu ke tak kan?..kat litar pun ade surau tau ... ;P

n0n0n said...

uishhh...kalo bukak baju,kompom sold out ticket...wakakakakakak

CuTeMiUt78 said...

ya.. setuju ngan ko dik...