Rambut

Bismillah 

sekarang ni dah mula rasa rimas..rambut ni pun dah lama tak potong ...
rambut dah la macam ekor kuda...huhu
pastu selalu gugur..jadi berangan didalam hati nak potong rambut .....
dah 2 weeks kot sebut pasal potong rambut ni ...
hari tu cakap ngan Tn.John nak potong rambut ... dia cakap 
"tak payah la...rambut panjang la cantik " 
mak aih..hahaha...sila muntah hijau disitu ...
pastu mengadu lagi..rambut asyik gugur je ...
jadi dia pun cakap ..o.k lah pegi la potong rambut ....

tapi tunggu punya tunggu dia tak bawak jugak potong rambut ..huhuhu
kalau dapat pergi potong rambut nanti nak potong camni ...


owhh... kiutnyaaa... :p

 ke nak buat style messy macam ni ? 
yo yo jolah ...macam la saya ni free hair kannn? hahahha
 nak berangan potongan rambut macam diorang memang lah boleh...
tapi ko ingat kalau ko potong rambut cenggitu boleh comel macam diorang ? hahahah..
sila pegi suluh muka kat cermin ..hahaha
verangan jelah.....

pastu ...dua hari lepas 
cakap lagi nak potong rambut ...
masa tu Tuan John tengah belek HP ....

..saya atau dia malas nak layan lah tu ...
sekali dia cakap 

"O.k lah hujung minggu Bie bawak pergi carwash
muahahhahahahhahahahhaha

sayangggg...saya nak potong rambut bukan nak cuci kereta...
dia main cakap je la tu ..malas nak pk...:PPPP 




Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

3 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Lya Colours said...

saya rambut pendek je. senang nak urus dan x byk gugur. hehe

cheqna said...

hambik...sekali carwash you..hahahahaha

Anonymous said...

potong sendiri je kat umah.
jimat.. dan cepat