Saya dan instagram :P

 Bismillah.....

Ewah....macam awak je ade instagram tak gitu ?
padahal org lain dah pakai lame pon..hahahhaha
tak pe lah kan ... dulu snap gambar pkai galaxy tab Tn.John tak de Instagram...
nak download tak bagi pulak dia...haishhh...
So now dah ade android sendiri #suhkehatilahnakdonlodapeponkan??? 

so ni lah antara gambar tahpape yang berjaya di upload disitu ...

Ni lipstick baru iolsss... :P 


warna merah gitu ?.....belasah je..
nampak dalam catalogue macam tak merah sgt...dah dapat ..
hamek kau ..merah membara ..huhuu 

ni pulak kek sedappp...
saya buat eh salah......
kek ni officer kat ofis yang buat ....sedap hoii...
Cik Nida yang bawak...kitorang tukang makan....

 Ni gambar semalam...
kna bertandang kesini lagi ...:( 
and alhamdulillah everything o.k ...

 si hitam dan si putih..opsss..hihi
sama tapi tak serupa... :P 

eh...kaki lagi? ape kesss? 
...ni masa taklimat penggunaan sistem online untuk pinjam peralatan ICT ..
punya lah tak dak kerjaaaa...trus main snap2 gambo.. :P 
kaki yang sama ye...

pemilik kaki yang putih ..hahahha
jadi tak payah tanya lah kaki yang tanned tu milik siapa ya....hihihihi

yang ini pulak pokok yang saya tanam...
dulu kecik je ..ade la 2-3 helai daun..
tengok sekarang ..dah membesar bagaikan johan....good ...:) 

3 comments:

cheqna said...

amboi..kemain lagi ye

~AmyLiana86~ said...

instagram ni apa sebenarnya mawar..amy byk tgk org post tp amy mls nk ambik tau...hehe

Lya Colours said...

kita takde instagram pon
download via cokia. hahaha