Berjaya potong rambut :)


Bismillah....

Akhirnya misi nak memotomg rambut telah berjaya ;)
masa hari sabtu lepas Tn.John bawa pegi potong rambut kat Pekan Pantai Remis...

Eh ..ni bukan saya ..ni gambar masa Tn.John yang pergi potong rambut ...
bosan jugak kalau kena tunggu dia potong rambut ...dekat 45 minit baru siap...
gambar ni masa hari Rabu sebelum bertolak balik ke Perak ...

tapi bila pergi saloon tu dia suggest jangan potong pendek sgt ...
dia suruh potong paras bahu je ...saya o.k je ...
lebih kurang macam gambar ni lah ...
tapi o.k selesa..tak panas :) ... 
yela kan pakai tudung hari-hari dari 6.00 pagi sampai 6.00 petang ...
kena la rambut tu selesa...
 pastu masa dah potong ...orang yang potong rambut tu 
bebel la pulak..hahahha.....
"Kak, rambut you oily la...nanti banyak lagi rambut u gugur " 
pastu dia pun suggest la shampoo dan hair tonic...
masa dia cuci rambut ...dia letak tonic tu rase nyaman je ...
sejuk dan wangi ...

jadi terus setuju dan beli shampoo dan hair tonic tu :P 
haishhh....kalau da perempuan tu memang lah susah nak tolak 
bab-bab membeli belah ni ^_____^ 
masuk keta ...Tn.John geleng kepala...hahahhaha
hari tu tunggu dia potong rambut 45 minit ... 
sekali dia tunggu saya potong rambut dekat sejam setengah baru siap...
huhuhu....kesian ......lagi lama......
tak pe ..sekali-sekala  =P

 Ni la shampoo dan hair tonic tu ... :) 

4 comments:

Lya Colours said...

saya tarah rambut kasi pendek terus. haha. rasa ringan sket kepala

- G C - said...

dah cakap jugak kat suami nak potong rambut pendek macam dia.. hahaha.. padahal tipu ja, kang pelik pulak..

cheqna said...

lama doh x g cuci n potg rambut

Nafisya Ismail said...

wahahaha... kesian si suami. xpe yg penting dia sporting.. aku dah lama giler kot xptg rambut, or wat treatment... jahanam abis rmbut aku :(