My BFF Wedding : Cek Da dah kawen :'(

Bismillah .....

Hari Sabtu lepas kami pergi wedding my best friends forever ! 
dia lah tempat saya mengadu , tempat manja-manja masa time bujang dulu ...
kami house mate! Kami Buddy takkan terpisah ! cewah..macam iklan pulak...
masa jumpe dia hari tu perasaan berbelah bagi tau ..........
sedih dalam gembira ....ape ye orang panggil...??
ha...sedih terharu gitu ......... #tetiba sgt ! 

 dulu tiap malam kalau Cik Da balik dari kelas dia selalu beli ketiaw kungfu ...
pastu makan nak share-share berdua ngan saya ....anjerrr sgt ni ! 
kalau bli nasi goreng ke ape pun nak share dua orang ......
pastu saya suke lepak bilik dia....
sembang-sembang ...pastu pinjam lap top ...serve internet ...
kuar je bilik dia house mate lain pandang lain macam ... 
ingat kami dok ngumpat diorang plak ! 
heh... tak de koje la nak umpat diorang .. kami dok anjer-anjer je borak2 kosong
sambil makan tam-tam ..hahaha
tapi kalau ade umpat pun sikit la.... tapi tu bukan motif utama kami la .....

 alahai ..kenapa snap pic sy lupa nak cekak pinggang ...nampak rendang sgt ni ....hahahhaha
#padahal memang gempsss kot ... kakkakakaka
lantak la rase cam selebet je time ni ..mane tak nya dari pagi bertolak dari KL ...
sampai Batu Kurau dah petang .....

 ni ambik dari FB official photographer dia..cantik sgtttttttttttttttttt 
orang cantik pakai apa pun cantekkkkkkkkk ! 
nak lesung pipit tu ...mahai tu ....hihihi 


missed time with her as before ............ 


bersama BFF ....... :)


Take care my lovely friends....pape hal msg / whatsapp saya o.k...
kalau sy lambat reply ampunkan saya ...
sebab saya memang begitu ...
reply laju kalau husband yang send je ..kah..kah..kah .....
maafkan saya ye semua kawan-kawan saya ........fahami lah saya :P 
pppffffffttttttttt ... #ade hati nak suruh kawan fahami ! 


sayang kamu ketat2.......... 

Sekian. 

5 comments:

Fazleyatul Aini said...

tahniah buat bff awak

- G C - said...

cantik la, dengan lesung pipit gitu..

ArELeEz said...

cantik ur bff esp tang dimple tuh. ;)

Mummy Safa said...

amoi sampai ati xsinggah uma ai tau...padahal ai ada kt batu kurau time tu..sob2..congrats hidaah..clash kenduri dgn jiran..

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Mummy Safaalaaaaaaaaaaa.....mana nak tau rumah kat mana ....alahai ..rugi2 kalau tak boleh pegi beraya sekali ... huhuhu

Kuala Gandah Elephant Sanctuary

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai Korang ...gigih mokcik curi masa nak hapdet cerita kali ni #suscuba hihihi  takut terlepas d...