Power bank Minion !

Bismillah ....

janji tinggal janji uolsss.....berjanji kat sini  tapi hari ni dah tinggal cerita jelah ..hahaha
aduii.....memang tak boleh nak control la kalau tengok benda cute cenggini ...
jadi saya dah beli lagi sebijik ! 



saya beli ni dari My Deal 
setakat ni memang o.k..sebab boleh cas 2 kali full batery walaupun power bank tu 
tak fully charge.....
dulu masa mula beli macam bodoh-bodoh alang cenggitu ...
beli ikut yang mana comel...
tak peduli pun berapa capacity dia ..janji boleh cas ...
now dah cerdik sikit ..kah...kah..kah ...
jadi beli yang cute dan capacity dia besar o.k 
yang ni 30 000 mAh ....


Sekian :) 

7 comments:

~AmyLiana86~ said...

cantik..amy pun nk kene beli jugak la..huhu..lau duk dlm kete leh g cas yg kat kreta tu tp lau g jalan2 nampaknyer terpaksa dgn bateri xdela..hehe

mama leen said...

comel.. hari tu pun ada tengok.. pastu terlupa terus.. hehe

Fazleyatul Aini said...

bape RM ni?

Mummy Chubby said...

comel jek...mummy ada 2 power bank tap kadang-kadang je guna.heheee

adianiez AIDA said...

aida pun ada tgk kat mydeal. tapi tak beli la sebab da ada powerbank sebiji.
skang powerbank memang penting!!!

Miss Layaleya said...

lawanya!!! Saya pn tgh nk cari pb ni..

Sara Lynn said...

ahhh benci betul bila beli yg 30000 mAh.. hakikatnye cas x full... nasib sy la tuewwwwww.. curang dgn powerbank lama.. haaaa amik ko! hahaha