Apa yang penting ? Kerjasama !

Bismillah 

o.k kena pantas ..sebab tak mau ada halangan lagi ...ececeh...
tapi gayanya macam akan ada halangan ...sebab audit 5S hujung bulan ni ..
huhuhu ...tapi diri ini terasa malas la pulak ...so kita tengok dulu macammana 

ni sebelum hari merdeka...
kami semangat lah pasang bendera ..kalau tak ada bendera ..
macam kurang feel sikit ..macam suram kan ...
jadi jom paksa mereka..hahahha 
bukan paksa sgt la..mintak tolong je 

 tu pegawai lelaki kna tolong kami ...ada lag sorang yang banyak tolong 
redzha ...dia pun banyak tolong..tapi gambar dia tak snap pula ...
sebut kat sini pun o.k la kan ....ekeke 

 ha..see..ko mampu pasang bendera dengan kebaya ?
CC saya mampu o.k ...cat rumah, spray lantai, pasang bendera semua pakai kebaya ...
tula nama dia serba boleh ...hihi
tiada halangan untuk kelihatan sentiasa cantik dan elegant  o.k :P 
ekekekek...thanks CC

 ni masa mula-mula susun rumah kami ...
base dia belum siap ...
pokok pun belum tumbuh banyak ..ekeke 

pastu tetiba tumbuh pokok kelapa dalam pasu ...
 ada scooter cute pulak park kat depan rumah ...
owner beli perabot lagi kat dalam ...hihi 
aww ..so sweet kan ..
-____-" 

o.k bai ...nanti sambung lagi 


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

2 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

ArELeEz said...

nak mintak umah tu aci x? comel sgt! xmenahan nih! ha3..

Nafira usof said...

Ya Allah.. kreatifnye korang!!
comel giler rumah tu!! kiut!!!!
teringin pulak nak snap pic ngan rumah tu.. hehehe