Birthday Bos

Bismillah...

ha ni pun benda yang tak ada dalam perancangan langsung ...
berlaku secara tetiba je ....Insha allah tahun ni jela kot ...
hahahhahha ... -____-" 

kami semua saje belikan kek dan buat sambutan surprise sikit 
walaupun agak kelam kabut sebab timing dia nak masuk ofis tu tak tetap 
pastu pulak ada meeting yang akan dia attend ..so kena cepat2


kek biasa-biasa je ...
tak mahal ...asalkan waktu tu orang ikhlas nak bagi kan ... 

 o.k tiup puan jangan tak tiup ...
buat la wish sikit ..semoga mendapat ketenangan di dunia dan akhirat :) 
pastu potong la kek kami yang tak seberapa ni :P 


kad ni pagi hari kejadian baru buat ...
so ambil je dari sumber yang ada ...tak payah buang duit kan ...
simple pun tak apa...asalkan ado! 

Sekian . 


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

1 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Sara Lynn said...

untung la dapat PA yang kreatifff.. tenang dunia akhirat ye bOs.. aamiin.. hihi