Pembikinan

Bismillah....

Hai ...alahai haritu semangat dah berkobar-kobar nak update blog...
sekali..PC pulak buat hal ...so technician ambil hard disk ...3 hari baru dia bagi balik..ppfftttt
acaner ? gambar sume dah transfer ...nak update kat rumah pun gambar dah tak de ..acaner? 
(banyak la alasan kan ? ) 
o.k xpe....meh la sambung cerita pasal rumah kami ...

see ...ni masa rumah belum cat lagi ...
siap buat rumah dapur tu...tak menahan ..hihi 
sebab rase macam janggal kalau sebuah macam tu je ... -___-"
tangga pun dah siap design 

 hari jumaat kami pun mulakan projek mengecat ....
satu rumah tukang cat 3 orang ....siap ada yang berkebaya ..ko mampu ? ekekeke 
kalau berminat nak hire tukang cat rumah berkebaya boleh la contact kami 
eceh...berangan ....baru cat rumah kotak dah lenguh2 pinggang ..haha 


Yeay ..dah siap cat ....pastu kami nak siapkan sudut kemerdekaan pula...
kerja ni mmg memerlukan kerjasama....
kalau nak buat sensorang ......alamat lah nak siap 
memang takkan jadi punya ....
si linda tu ..tak payah nak pose sgt lah...hahaha 

dah siap rumah kita nak siapkan aksesori lain pula ye ...
proses cat base dia....yang ni kak ana yang tolong ...
untung dapat ofis mate rajin-rajin ni ..ekekekeke 

o.k la ada kerja yang nak diselesaikan ...
nanti ada masa saya BW ...

sekian

1 comment:

ArELeEz said...

mmg semangat wonder pets betul! syabaslah!