inilah penyebabnya.....

:: hanya tinggal kenanangan ::


Bismillah....
mmm...rase cam bley tahan lame nya aku tak mengupdate blog ni ....
bukan tak nak update...
tapi aku SIBUK sangat ...
memang aku berharap mase2 sibuk begini berlalu dengan cepat ..
semoga aku boleh bersenang lenang duduk didepan PC dan berjalan2 ke rumah anda semua...huhuhu

nak tau penyebab kesibukan ku ?
inilah penyebabnya...
aku terpaksa berpindah opis dari tingkat 2 ke tingkat 12...
makin tinggi la pulak ...
membuat kan tahap kemalasan aku nak turun lunch makin meningkat ..
huhu

:: my new room ::

8 comments:

mamai said...

best tu lagi tinggi lagi best boleh tengok nice view

zan-xray said...

lawa gak ofis lama tu ek..
kenapa kena tukar tu??
sabo je la

Zulkifli Shawal said...

kuwos la pasni..lalala

~0~ said...

makin tinggi la...best tue...

sama level la kita..ekekeke

Eazy Izzuddin said...

uish
lagi tinggi tuh
naek pangkat kah?
ehehe
xD

blueCITY said...

selamat berpindah rumah ya
heeeeeeeeeeee
jangan lupa 5s
kemas
kemas
heeeeeeee

jaga diri

Dak Wan said...

Erk? Tinggi tu, kalau lif jem parah tu....

beautiful_rose said...

malas turn lunch?
offis di tingkat tinggi?

hahahha mmg diet y berjaye.
senaman y plg mudah dan percume =p