flip flop shoes

Bismillah

hari ni nak cerita tentang kasut ...
aku memang seorang yang tak suke pakai kasut yang very the ladies shoes
memang tak suke....tak pe la kurang bergaya pon yew....
tapi tak la bermaksud aku pakai kasut lelaki khen?? tu da melampau ..hahahah
maksud aku ...kasut perempuan seperti high heels tu
kalau wedges tu aku pakai jugak la..tengok pada majlis la kan..dari heels aku prefer wedges lagi..
kalau pegi shopping ke..merewang memane ke ..ouhhh sorry la ..memang tak la kan...

sebab ape aku tak gemor *tak suke :
1. Tuan John tak bagi -
dia cakap pakai kasut tinggi aku jalan lambat pastu balik umah mengadu sakit kaki...hahaha
2. susah nak cari ladies shoes yang cantik dan bersaiz BESAR ... T__T
3. ade beberapa kesan negatif bila pakai kasut bertumit tinggi ni

o.k..jadi kasut yang menjadi favorite aku ialah
kasut dari jenama IPENAMA
design nya menarik dan selesa dipakai ...
harga berpatutan ...dari RM 45 - 75.00
setakat yang pernah aku tengok la...
yang paling penting tahan lama...
memang tak putus...boleh pakai sampai setahun dua...
aku bli baru pun kalau tapak dah haus...

ni tiga design yang ada dalam koleksi my flip flop shoes
kasut ni boleh didapat di :
samba One Utama dan Studio R Mid Valley ye kawan-kawan :))
kalau minat pegi la cari :)






Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

7 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

faiz fakhirin said...

iPanema mmg best pakai...aritu ada sales 50% lagi..hehehe...

Lya Colours said...

yg last tu comel. tapi mesti cepat kotor sebab putih

fathiahRAIHANA said...

nanak yg ketiga tuuuuu!
pinjam boleh dak? hiihi.

cheqna said...

cheqna pakai cap crocodile
sangat selesa..
heel2 ni memang tak ngam r ngan cheqna =)

anisalya said...

sama la. bkn suka pakai heels dgn wedges. tgk org pakai mcm best je. last2 belinya yg flat jugak. tak ada tumit. hehehe..

saffiya_aleesya @ echa said...

leh pakai heel tp jgn selalu tgk pada function yg kita nak pergi..tp klu nak g jalan2 @ shopping nak layan heel mmg pengsan laa sakit kaki..hehehe

Diary Of One said...

oh x pernah beli iPanema. sbb sy suka crocs. tapi blh try one day nanti...