kegilaan yang makin parah ...janji ini last :P

Bismillah 

OMG..OMG...OMG...pls help me ...
hahahaha....gila ke hape? tapi mmg dah terasa ade sindrom gila tu sikit-sikit :P 
tak tahan tengok benda cute-cute gini ...grrrr...grrr ...
alololo...homey ngatttt nihhh :P
terbeli sebijik lagi power bank yang sgt cute T___T  


yang kali ni kalau terjatuh tak retak o.k ...kah..kah..kah #SaraLynn
its jelly ...yeahh..:P 
tapi yang ni kurang power sikit dari power bank yang Hello Kitty tu ...
yang ni sama power macam Cik Sara lynn punya :P 

so adorable ... huhuh
jadi...mari pose bersama si biru yang cute sgt nih..hihih
1..2...3...krikkkk 
-_______-" 


Sekian..  

12 comments:

Lya Colours said...

amboi beli lagi. bak la 1 hehe

ArELeEz said...

mmg homel hangat2, hokay..! geram!

- G C - said...

comel sgt laaaa.... berapa rm tu?

Sara Lynn said...

2 words "tak guna"
sekian... haha

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Lya Colours dua2 comey sgt sampai rase tak sanggup nak bagi kat org lain...ahhahaha

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@ArELeEz yup..marilah kita bersama-sama geraemmm ...hihi

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@- G C - kannn? mmg cute...RM 69.00 masa saya bli tu ..skrg dah naik RM120.00....

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Sara Lynn 2 words for u " jgn jeles" hahahahhahahahhaa :P

Sara Lynn said...

2 words again "lu tunggu....!~"
hahaha

Cho Zila said...

beli jangan tak belikan... dah cutekan.. orang pompuan tak leh lari dari benda cute...

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

~AmyLiana86~ said...

olo tomei2..eheheh

Kuala Gandah Elephant Sanctuary

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai Korang ...gigih mokcik curi masa nak hapdet cerita kali ni #suscuba hihihi  takut terlepas d...