Aidiladha 2014

Bismillah ......

dah lama pun raya Aidiladha.....tapi baru hari ni ada masa nak update blog...
memang sekarang sgt sibuk....rase nak nangis je ..bnyk keje...

o.k raya haji tu saya berpeluang balik kampung ...
yeaayy...best sgt o.k...tapi Tn.John tak ikut balik....
dia ada hal lain..tapi dia bagi saya balik dengan adinda-adinda ...cewah...
hahaha...seb baik boleh tumpang my cousin dan adik balik  

 dipagi raya bersama adik yang saya panggil "kakak"
ni baju raya Aidilfitri haritu ... pakai je balik ..
xde baju baru pun .. 

Shukur ngan Mone' yang super manja 
tapi pelik sebab tak takut air langsung ! 

 masa ni baru masuk dalam kereta nak pergi beraya rumah sedara-mara 
balas dendam tak dapat pergi masa raya aidilfitri yang lalu ...

 mula-mula raya rumah Kak Ya...makan soto ..
sedap o.k !
pastu jalan rumah mak long ....
 balik ke KL pada hari isnin tu ....tumpang cousin sampai Shah Alam ...
dari Shah Alam naik train balik rumah ...
tambang murah je RM2.00....

nampak tak muke kepenatan saya ...dalam train pun sempat selfie?
hahahhaha...belasah ...

o.k bai 

3 comments:

LYAfrina said...

Selagi ada ruang utk selfie.
. Selfie je. Hehehe...

Waaa

Mcm raya aidilfitri. Lya raya korban mmg x smpt lgsung nk ziarah rmh. Raua pertama sah2 sibuk dgn bhgian korban.. raya ke 2 edar daging n nk berehat.. raya ke 3, dh kije

Nafira usof said...

gambar last selfie tuh nampak lain.. cantek~ hehehehe

Fazleyatul Aini said...

raya haji tak kemana pon biasanya
pakai baju pon baju yg ada je
takde la nak beli2 hihi