Selamat Tinggal Penang

Bismillah...

Perjalanan kami yang singkat tu tidak la memuaskan hati actually 
sebab tak dapat pergi banyak tempat sgt ...
Insha Allah nanti kalau ada rezeki lebih nak pergi lagi tapi kna plan betul-betul 
ni pun pergi sebab ada urusan...so o.k la...


Family Tn.John ....
sempat ambil gambar ni lepas makan pasembor ...
lepastu ngecek Tn.John nak ke street art ... you know how much I love art ..
huhu...of course rase nakkkkkk sgt pergi tempat tu 

tapi pergi tanpa perancangan ...maksudnya memang tak survey atau baca kat mana-mana dulu 
saya cuma terus navigate kat waze -street art ....
so sampai la...jumpa yang dibawah ni je  


ingatkan ada semua dekat situ ...rupanya TAK ! 
kena jalan-jalan cari ...sebab ada di banyak tempat waaaaaaaaaa...meraung 
jalan punya jalan ...tak jumpa...ada satu je ...
tu pun snap gambar ...gambar tak elok ! macam hampeh.....hampa iolss...
nak snap banyak kali ramai org dok tunggu nak snap ...
dan biasa la kalau nak pergi tempat macam ni ...kna pergi dgn kaki selfie! jadi best nak bergambar 

saya nak pergi yang dua diatas ni ....mmg nak sgt ...
tapi mungkin next time ...this time tak ada rezeki lagi ...
so saya dah survey kat mana nak snap 


 tak dapat snap xpe...tapi nak jugak beli something yang ada kena mengena ngan street art penang ..hahah
so beli baju ni ....pstu beli key chain.. tu je ..

 petang tu bertolak dalam 5.30 p.m....
balik ikut jambatan ke-2....masa datang ikut jambatan pertama :) 
so boleh rasa dua-dua ..ekeke 

pada saya jambatan kedua lagi panjang kot? 
sebab rasa macam lama sikit ...ke tak tau la sebab masa datang tu malam ..lain rase dia ...
selamat tinggal penang ...
ada rezeki kita datang lagi ...


Sekian . 


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

1 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

ArELeEz said...

nak terjah jugaklah street art tuh. nak selfie sampai tertonggeng. he3..