Makanan dan kami terpisah tidak akan

 Bismillah ....

Hah..tengok tajuk pun dah boleh agak ...
macam biasa la kami ...buat projek makan-makan ...
tapi tak ada la besar-besaran...buat yang simple dan mudah je ...


 menu utama nasi lemak .....
Nasi kita masak je kat ofis..ppffffttttt ....ni tak boleh amalkan selalu ..
time tak busy o.k la ..datang awal pagi belum mula kerja kita masak sekejap ...
nasib baik ada chef nya ...ekeke


dalam 8.30 jom la menjamu selera ...
buat pot luck....so bw sorang sikit jela makanan nya...
sorang bw sambal..sorg bawa telur ...timun..kacang ...
jadi semua pun boleh makan sesama



 ni saya punya .....
tapi tak habis disitu saja....
kami plan nak surprise kan kak pah ...Kak Ana telah bertungkus lumus pg beli kek..
saya kna 'jaga' kak pah jgn bagi dia hilang kemana-mana atau dia perasan 
ekeke....so saya pun berborak la kjap ngan dia 

tetiba lampu padam ...kak pah mmg terkejut dah..hahhaha
pastu kak ana masuk bersama kek...so suwett la...ekeke


 kemudian kami makan kek dan bergambar bersama-sama ...
ni wajib la ni :P 
Dear Kak Pah....Sayanggggg Kak Pah, 
Semoga dipanjangkan umur..dimurahkan rezeki dan diberikan kesihatan yg baik...
Amin...


Sekian 


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

3 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Nafira usof said...

Alahaiii.. suweet lah korang!
jeles tengok kemeriahan opis awak.
Zura memang x dapat lah nak merasa kemeriahan macam nih.. huhuhu

HanNis SaNia said...

Wah mask kat opis ke??? hihihi so sweet :)

LYAfrina said...

ohoooo..
meriahnya..