Bila ada audit 5s

Bismillah....

Hai ..salam Jumaat ...mood kerja dah mula nak berlayar ke laut..ekekeke 
seronok nak cuti raya la kata kan .....
korang balik raya tak ? 

baiklah ..ni masa nak audit minggu lepas...
dah lama tak audit ...jadi mmg la ofis berselerak sikit 
ditambah pulak dengan beberapa org pegawai yang bertukar keluar ...
jadi diorang kemas bilik ....buang la document yang tak berkenaan 


tengok kat belakang ..memang banyak la ......
jadi kami kena shred atau koyak semua ...
ni proses koyak la ni ....

bila dah lama...berhabuk kot kertas tu ....dah bersin..
gatal hidung dan selsema...jadi jalan mudah ...
kami pun terus la pakai ala-ala berniqab macam ni

tapi lepas usaha gigih kami ..dua hari selesai semua ..
dah siap bungkus dah ...
Audit datang xde la kami risau lagi ..
tu je pun nak cerita ..sekian 


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

4 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

idzwa kamaruddin said...

selamat berkemas

Kesuma Angsana said...

Salam Jumaat. Sesuatu untuk kamu di blog KA . TQ http://www.kesumaangsana.blogspot.com/2014/10/re-publish-n3-pendek-tentang-adik-tapi.html

Nafira usof said...

Apa yang penting! kerjasama! hehehe
buat keje ramai2 nih sonokkan~ sambil buat keje sambil bersembang.. sekejap jer keje siap kan~ hehehe
Zura x de geng kat opis.. buat keje semua sendiri.. time nak angkat bende berat2 br mintak tolong dr kelik lelaki yang gagah perkasa.. hehehe

ArELeEz said...

perrgghh!! macam gadis2 arablah! he3..