Khabar dari jauh

Bismillah ...

Entry sebelum ni ada bgtau Tn.John outstation kan ....dia pergi Cameron ..ppfffttt 
huntung la kan ...huhu...saya yang dah lama tak pergi dan nak kesana sekali dia yg dapat pergi 
iolss is jeles..hahaha...tapi sbb kerja o.k la ....
halau jelah jeles tu pergi jauh-jauh ..ekekeke

bila jauh saje la chat2 ngan dia kan ...
"tanya kat mana ?" then jawapan dia ni 


ooo..o.k ..kat kedai minum kot ..ms tu pagi 
then chat lagi ....bgtau " nak strawberry" 
dia reply ni 

o.k ....dia dah beli..bagus..hihi 
pastu saje cakap 
"Nak yang besar-besar sikit tau straberry tu ...baru best makan" 
dia reply ini .... -___-"

 pastu tanya dia 
"beli kat mana ? kat pasar ke atau gerai?
dia reply ni 


dan juga ini 
 -________________-"


pastu bila tanya
 "beli strawberry je ke? ada beli yang lain-lain tak ?" 
dia reply yang ini pulak 


hurrrrrrrrm...baiklah ....malas tanya dah ..hahhaha 
tapi bagus juga hantar pic macam ni boleh update blog kan ..ekekeke 

perempuan memang suke tanya kan ? 
banyak soalan daripada ayat penyata..hahaha


sekian 
dari orang yang jeles nak juga ke Cameron Highland :P 




Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

3 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Doy said...

bestnya..aku pon jeles...sedapnya la stoberi..

Iryns Ahmad said...

stobeli!feveret ank lelaki sy tu..hihi

Sara Lynn said...

hahahahahahaha.. penampar nak? =P