Farewell Redzha dan Birthday Ana

Bismillah....

sekarang ni makin lama makin kurang update blog...
kesian blog kita ni..makin terabai ..huhu 
bukan tak nak update ...tapi alasan yang biasa...busy ....
so kali ni kita combine kan je la terus dua majlis ...malas nak asingkan 
ni pun banyak lagi sebenarnya benda yang nak di update kat sini 

 kami buat potluck lagi ...lepas raya haji ...
Redzha dah tamat kontrak ...huk..huk..kurang seorang geng :( 
tapi tak pe la mungkin ada rezeki lain yang jauh lebih baik untuk dia kat luar sana
"Redzha akak doakan kamu berjaya didunia dan akhirat ye" 

Redzha belanja nasi lemak..jadi kamiyang lain buat potluck lauk jela
saya bawa yg paling simple dalam donia ..hahahha
teloq mata ja..ekekeke..saya kan win bab goreng telur mata ni :P 
hihi ....

En.Ai tengah berucap sempat lagi si Linda ni nak bergambar ngan Redzha :P 
o.k baiklah meh nak snap ...hihi 


ni first round ....masa b'fast ..makan ni je..kenyang lagi masa tu 
so makan ni pun dah cukup

 tengahari kita sambung lagi ...
tak payah la nak pergi tapau kan..sambung makan je ...

 keesokan harinya ...kami saje wat surprise kek birthday Ana ....
pastu kebetulan Birthday En.Ai pun baru je minggu sebelumnya...
jadi moh le poong kek sesame...kek ni Puan Shazi yang taja ye..sedapppppp 

Tompang kek ana..hihi..nak juga bergambar dengan Birthday girl ..
25 years old baru ..mude lagi ni..
"Dear Ana, akak doakan semoga Ana berjaya didunia dan akhirat dan 
segala urusan Ana dipermudahkan hendaknya"...amin  


Sekian. 


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

1 ♡ kas|h beRpanJangan ♡: