Gani Famous Pasembor, Penang

Bismillah ...

Kalau pergi Penang ...orang cakap misti cari makanan yang sedap-sedap kan...
sorga makanan ..kata orang la ...
dengan adanya waze ....navigate je ...Insha Allah sampai la ...
jadi makan tengahari kami disini 

 Gani Famous Pasembor 
yang ni memang tak tipu....sumpah sedap ...
tapi please jgn rambang mata ye...dan kalau boleh tak perlu ambil dua tiga pinggan 
ambil satu share pun ko akan kenyang ..kalau ambil banyak memang tak habis 
masa pilih dia belum potong ..so rase macam sikit 
tapi sebenarnya memang banyak ..dah harga boleh tahan la 

satu pinggan ni kami share 4 orang ....
dan memang kenyang dan puas hati ...
dia punya kuah tu ....perghhhhhhh...sedap oiii ..

selain daripada pasembor ...saya dan Tn.John makan mee sotong ...rase dia 3.5 daripada 5
Char ketiaw tu my FIL punya .....udang dia ! Nala punya besaq ...haha 
rase dia saya lebih suke Char ketiaw Malis ...lebih sedap ..tu je nak komen :P 

saya pilih lai chee kang ... tak sedap! sekian terima kasih 
my MIL punya ABC tu sedap la juga...rasa macam ABC la..xde la special ke apa 

o.k semuanya licin...ini membuktikan 
sama ada sedap atau tengah lapar :P 

o.k ...sekian ..
ada satu je lagi..
last part 

3 comments:

Fazleyatul Aini said...

pergh sedap nya pasemboq !
a must go place kalau p Pineng ni

LYAfrina said...

Waaa.. mmg nmpk sedap..laicheekang tu pom sedappp.. ni tmpt love u mr arrogant blakon ni

ArELeEz said...

kesimpulannye, sila mkn time lapor giler! kompom licin xtinggal sisa! he3..