B.A.L.I.K kampung

Hari Sabtu dan ahad lepas aku balik kampug .....Gerak 'kenmain' awal lagi ...kol 6.00 pagi dah bertolak dari KL ....kali ni aku balik kampung ngan By lagi ....Thanks by.....x yah balik naik bas ..Tapi aku pun pelik gak knape la kali ni lambat btol aku nak sampai Kampung ....musykil btol..dah lalu ikot highway .....Dalam kol 10.30 aku baru sampai kat Pekan Parit....

Pekan Parit, Perak
Perut pun rase cam lapo giler .......dah kuar lagu keroncong ....So kitorang pun Stop kat Pekan Parit, Perak ...'bekpes'...( kol 10.30 pagi baru nak bekpes) ..
Aku sampai je kat kedai tu trus duduk...By tanye nak makan ape? aku cakap Suke hati die la nak order ape ...aku cume nak makan je ....(dah lapo..makan ape pun sodap)


Rojak Parit

Rupenya by order rojak.....nampak cam sedap.....Ble makan ..memang sedap........
Candid pic By tengah makan ........ape yang dijeling nya tu ? ... muke cam garang je kan ???

2 comments:

mawarberduri09 said...

Minggu depan balik kampung lagi weh..... :)

DaNG WaNgi said...

Asyik balik kg jer..Siap bwk by blk. Bl lagi nk ehem2...