Ant|nG-aNt|nG tuDung VS KaVaD|


Bismillah ....

al-kisahnya
Hari minggu yang lalu ....kitorang pegi la Dataran Merdeka...
Tengok sambutan hari Tentera Darat ke 78 tu ..
Best wo..gambar pun ade gak snap...tapi hari ni lupe nak bawak memory card..
so esok-esok la kalau ade mase aku upload ...

masa tengah orang ramai-ramai tu ....
banayk la anak-anak gadis...
mak-mak gadis pun ade la jugak yang pakai tudung anting-anting ..
pastu...adela sorang minah ni ..dok libas-libas kan anting-anting dia tu ..
rimas ke panas ke aku pon tak tau la ...

pastu ternampak la pulak kat Si Dia
dia cakap kat aku

" Cube kamu tengok tu , pakai tudung kavadi pastu dok libas2 pulak..karang terkena orang sebelah macammane? "
(⊙_◎)
aku jawab :

"adeke pulak, tak penah lagi dengar orang cedera kena libas ngan anting2 tudung tu "

Ling-ling cakap :

"kamu tak payah nak pakai tudung mengarut-ngarut camtu ? "

aku jawab :

hah????? apesal pulak..tak up to date la kamu nih "

Ling-ling cakap :

Up to date apekebendanya dah rupe macam kavadi?

aku jawab :

" Kavadi?? mengarut? mane same...ade ke nak same kan tudung ngan kavadi ?

Ling-ling jawab :

abistu? tergayut-gayut tak same ke cam kavadi?

aku :

(◑﹏◐)


Kenapa la imaginasi dia luar biasa sangat nih? huhuhu







(◠‿◠)



9 comments:

eMMe said...

yg penting tak cucuk2 badan la........

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

emme : tu la pasal....huhu :P

maiyah said...

assalam..
hehe :D saje nk gurau tu

beautiful_rose said...

huhuhu boleh lak macam tuh =p

::NelyLeyana:: said...

lawak la.. ahaha..

sahromnasrudin said...

lawak..lawak gak tp kena hati2 cikit kan heheheheee

Alimaz-Kembara Terasing said...

hahahahaha

Lya Colours said...

haha. kita tak minat la tudung2 fesyen ni
kita pakai tudung biasa je

- GC - said...

very fashionable! tapi sy pakai tudung biasa je.