Tak dapat d|alam Nyata, alam Maya pun bOley Ma !!

Bismillah ...

sob...sob....dalam mood yang sedih ku gagahkan juga untuk mEnaip
bait-bait kata ...Cewah...tipu..tak sedih pon sebenarnya
cume rasa tak syiok jew..huhu

aduhai...dah excited dah ni...
weekend siap meronda satu uptown Kota Damsyik cari
memang banyak ..tapi mak aih..mahai la pulak ..
nak beli boleh la ..tapi bile hujung bulan nak makan ape
pasir meggi? biskut mery?
haish ... tak boleh jadi..

pueh cari kat situ pi pulak Giant Kota Damsyik..
ade! ..cantik...rase macam nak geget2...
sangat comel dan manja..
bila tanye harga ? RM 1200?
aiyak...mahal jugak ...
kaki mule penat ...badan mule lesu...

balik rumah ...berehat,
tapi masih bersemangat nak sambung pencarian esok ..
malam tu ..tanye ira ngan azie
diorang cakap boleh..diorang pun suke ...

nak tido
borak la pulak ngan Mek Nor ( roommate)

Cik Mawar : Mek Nor, aku ingat nak bela kucing la....boleh tak ?
(perlu la tanye diorang sbb dah menyewa skali kan ?)

Mek Nor : Hah???? Kucing?????? arghhh...
tak payah la ...aku ada asthma tak suke la bulu ngan bau2 kucing tu ........

Cik Mawar : (dah mule sedih) ala, ni bukan kucing biasa , ni yang cantik tu ...
aku bli la pasir yang absorb bau tu ...

Mek Nor : tak boleh...aku alergic ngan bulu dia ...karang aku sesak napas macammane?

Cik Mawar : ala, aku panggil la ambulance , bomba, fru , polis...



.................sob.....sob...sob.. terbantut sudah hasrat ku ..................


tak pe lah ...nanti aku dah duduk rumah sendiri! aku tetap nak bela KUCING !
so buat sementara waktu ni...
aku bela kat cni jela...
Korang jgn cuit2 dia..karang dia ngap jari korang tau ...huhu









4 comments:

maiyah said...

assalam.. bleh kwn yg chula sy :D

Adinda Amy Sensei said...

kucing parsi lawaaaaaa oohhh...hehe

Lya Colours said...

tak minat kucing uuuu

Si DauN CeRi said...

umah sy ade 6 ekor kucing besar, 8 ekor kucing kecik.. hihihi

Kuala Gandah Elephant Sanctuary

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai Korang ...gigih mokcik curi masa nak hapdet cerita kali ni #suscuba hihihi  takut terlepas d...