Carta Perlaksanaan 5S


Bismillah...

memandangkan petang ni terpkasa balik lambat ...
almaklumlah ...mydear datang ambik lambat ...so tu yang ter rajin nak buat n3 ni...
rasenya sekarang ni, kebanyakkan office kena amalkan amalan 5S kan ?
so hari ni nak share carta Perlaksanaan atau Carta Perbatuan atau mile stone

ade ke kena buat ?
macammane rupenya carta perbatuan ni?
o.k.... ini lah contoh carta perbatuan yang telah siap ...
ni Cik ain yang gigih yang tolong siapkan ...hihihi
Thanks Dear ....


bahagian atas...letakkan perkara dan bulan...
Klik gambar untuk pembesaran berganda ....

antara item2 yang boleh dimasukkan



bahagian bawah letakkan petunjuk ...
ni pun tak siap sepenuhnya coz tak tick lagi :P

now..dah ada gambaran carta perlaksanaan? ok...
so????
tunggu ape lagi ...pi la buat ..karang auditor 5s datang nak tengok ...huhuhu



Sekian....Selamat maju jaya ...


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

4 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

CIK FERRA AWW said...

FIRST TYME KOT I DGR BENDA NI

LiYaNa.MaZLaN said...

opis saya pon nak laksanakan gak 5S ni.. satu pe pon x bley letak atas meja. da la keje saya ni banyak mengunakan kertas.. cam ne tu? huhuhu...

~AmyLiana8886~ said...

bagusnya dia.........

Anonymous said...

guna air liur je la..hahahha