I lovE Fr|dAy


Bismillah ....salam jumaat :)

seronotnya hari ni hari JUMAAT...
Yeaahhh...
Kenapa saya suka Jumaat ?

sebab esok cuti ...
sebab masa bekerja pendek pada hari ni ...
sebab esok nak balik kampung (Perak)
Sebab Tengahari boley rehat lama
bos bercuti hari ni .... boley naik tocang Opsss
Sebab malam nanti tak payah iron baju + basuh baju coz esok pagi boley basuh baju .. :) :)
Esok ada Family day My Dear ....so gerak balik kampung lambat sikit ...
hari isnin Coti ..hoyee .. :)

meh nak share sikit buat renungan di hari jumaat yang mulia ni

"Tidak akan datang kiamat sehingga banyak perbuatan dan perkataan keji, memutuskan hubungan silaturahim dan sikap yang buruk dalam tetangga." * Riwayat Ahmad dan Hakim*






Sekian wassalam


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

5 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Lya Colours said...

oh saya x bleh suka jumaat lagi. sebab sabtu keje half day. uwwaaa

cheqna said...

cheqna hari2 suka...hahahhaha
selamat berhujung minggu =)

AI said...

- saya pon mcm Lya...still hv to work half day on saturday...T_T

beautiful_rose said...

aku sudah start cuti hari ini..... =p

eheh kampung kat perak? area mane?

CuTeMiUt78 said...

oh.. sgt seronok nak coti2 ya