MeMor| Daun P|saNg

:: Zaman muda-mudi ::


Bismillah ....
Memori daun pisang...

"Kenangan malam minggu waktu jalan-jalan
Berdua jalan kaki saat turun hujan
Basah baju kita basah hati kita
Mesranya berpayung daun pisang"


hahaha...amboi..bukan main lagi bermemori daun pisang ...
semalam Puan Su ada buat n3 pasal "team-building-at-trolak-felda-residence"
pastu terselit plak kenangan zaman belajar dulu...
Best giler...banyak aktiviti yang mencabar ...
camping, redah hutan, masuk gua..pacat..euwww,
pegi perkampungan orang asli, naik bot , berendam dalam sungai ...best sgt-sgt
Thanks la Puan Su sebab tarik ai join aktiviti-aktiviti ni ...
memang enjoy sgt time tu ...

ni la antara pic kami berdua ... ^____^
umur 20 mase ni ....
:: berjaya sampai ke Puncak bukit ::

:: Sedang mendaki dengan gigih ..yeaahhh ::

:: jambatan gantung ...best sgt ::

:: Gua Telinga ::









semua orang misti akan melalui masa muda remaja...
dan masa tu lah kita banyak menimba ilmu dan pengalaman ...
waaaa..rindunya zaman belajar duluuuuuuuu..........

:'(



Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

6 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Lya Colours said...

uwaa kita kalau tgk balik pic2 zaman muda belia remaja dulu can cry okkk.. sebab dulu badan tsk tsk tsk.. skrg uuwaaaaaa

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Lya...tula pasal ...hohoho ..same la kita :)

AI said...

- banyak x jumpe telinga kat gua telinga? hihi

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

tula belek juga kot jumpa telinga..tapi nan hado..nama semata-mata ...hihihi

Kakzakie said...

Zaman paling seronok adalah zaman persekolahan...

[s.u.r.i.a] said...

comel je kita kan. huahuahua. ni baru sikit ni. belum gambar dalam bot, masa camping, bbq, penuh pose bergabung lagi. haha. memang seronok. tak rugi join sebab zaman belajar kita meriah dipenuhi aktiviti-aktiviti macam ni. umur 20tahun, sudah 6 tahun berlalu. tua nyeee rasa.