Cuti Deepavali

Bismillah....

Update masa cuti Deepavali ye kawan-kawan...hihi sungguh ketinggalan -___-"
xpelah...ceritanya kami tak de la kemana-mana pun...
sesungguhnya duduk beristirehat dirumah saje ...

bangun pagi laki bini sibuk cuci kain ...hahahha 
Tn.John selalu tolong saya cuci kain tau ...so lucky me..thanks dear :P 
dia akan cuci kat mesin basuh tu sampai habis dan saya akan sidai semua kain-kain tu ...
jadi cepat la siap ...dia settle spin sy terus ambil dan sidai...
kalau kerja sorang ...hurrrmm...
siap cuci semua kain barulah terhegeh-hegeh sy nak sidai kain pulak ...
-_____-" so bila bekerjasama lagi cepat ye ..hihi 

lepas siap cuci kain Tn.John keluar beli nasi lemak..
katanya nk makan nasi lemak ayam..baiklah ...saya kat rumah prepared sikit2 je utk b'fast
masak air panas , bancuh air dan buat telur separuh masak ..:) 
sejak ada bekas utk buat telur separuh masak tu ...kerja jd lebih mudah..ekeke
cepat dan senang ...tak payah la nak ke mamak .. :P pppffftttttttt 
hahaha

 b'fast dalam pukul 10.00 macam tu ..so tengahari tak lapar lagi 
kata Tn.John tak yah la makan nasi tengahari ..pagi dah dah makan makan nasi lemak kan ..
baikkkkk ..hihi dalam pukul 3.00 macam tu sy yg rase mcm nk mkn something 
so pergi dapur dah goreng potato wedges , fries dan nugget ...

malam tu pulak kami pergi pasar malam ...
yeay ...hari ni mmg xde la nak masak beria..just buat yg simple je ...
kat pasar malam rumah sy dah ade jual takoyaki laaaaaaaa....sedap ...
4 ketul RM 5.00 ....mahal ke idok? 
rasenya mahal jugak kot ? 

tu je pun nak cerita ...hihihi 
cuti deepavali yang tak ada aktiviti menarik 
sekian . 


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

2 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Fazleyatul Aini said...

pasa malam tempat saya 4 ketol rm3.50
kat melaka murah lagi
hihihi

chenta nana said...

lebih kurang harga kat mall dah...