Cheese Sandwich sesuke hati

Bismillah.....

pagi-pagi sahur ada orang macam tak lalu makan kan ?
ada orang macam nak minum je rase ....
tapi saya pagi-pagi semangat teringin nak makan Cheese Sandwich ...
nasib baik la teringin benda simple macam ni 
kalau yang susah2...jenuh nak kena set jam 3.30 pagi ? hahahahhah
Ohno...

yang ni kacang kuda je ...celik sebelah mata pun boleh buat 
bangun pun 4.50 pagi siap 6 ketul ...makan berdua o.k la 


ni kalau nak boleh tukarkan dengan sosej
cheesy nachos sauce tu beli kat ofis ...sedap 
tu yang buat semangat nak buat sandwich ni benaranyaaaa...hahahha 

MOTIP sgt 

Sekian. 

1 comment: