IFTAR 18 Ramadhan

Bismillah.....

Hey cepatnya lah.... dah 18 hari kita berpuasa 
pejam celik-pejam celik  dah 18 hari saya tak pernah miss bangun sahur lagi ...
terbangun lambat sikit tu ada la...hahaha...bangun 5.15 so sahur roti je...

Ni IFTAR kat rumah hari ahad lepas...
makan berdua tapi kali ni agak meriah sikit...hahha
dah hari ke-18 baru la nak meriah sikit
pppffffttttttt

Air hasil tangkapan Bazar, mata kucing dan tembikai laici
Ayam panggang hasil tangkapan Restoran ayam panggang 5 bintang 
Kari daging left over semalam kita panas kan je...

Sayur air je mudah...huhuhu 
kari ikan, ikan masin  ngan sambal ayam tu request by Tn.John 
Vadai tu pun dia suke..tiap hari kuih tu jela yang dia beli -___-"
hahaha

ala tepi rumah je pun ..hahahha


o.k la selamat berpuasa uolss

Sekian.

9 comments:

suhailah hamid said...

wow meriahnye menu :)

Fazleyatul Aini said...

bpe hengget sekor ayam panggang
kat sini sekor 19 hengget O_O

wahida said...

hoiii!! sedapnya ayam panggang!

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

LYAfrina said...

ni dh tgl beberapa hari lg nk rya..cpt sgt msa bjln kan...

best semua menu2 tu.. byk jugak tu...

salam aidilfitri..
maaf zahir & batin

mawar_berduri said...

@suhailah hamidthanks for dropping by...skali skala je pun nak meriah ..hihihi selalu simple je

mawar_berduri said...

@Fazleyatul Aini RM 19 tu o.k lg lya...yang ni RM26

mawar_berduri said...

@wahidahahaha...skali skala menu special sikit :P

mawar_berduri said...

@LYAfrinahaah...rase macam baru je mula puasa skali dah nak berlalu Ramadhan..sedih..huhu

Salam Aidilfitri Lya buat sekeluarga,
Maaf Zahir Batin ...berhati-hati di jalan raya ye!