Tak de kerja jom update menu berbuka!

Bismillah 

Haaaaa nampak tajuk tu ? tu tajuk malas nak fikir nama dia 
asalkan boleh buat tajuk kita tuliskan ajer..ekekeke
adoiyai ...tak tau la femalas sgttt nak update blog ni..biasa dia tu ! hihihi

jom update laju-laju sementara belum hilang mood 
ni menu berbuka di ofis ....terpaksa berbuka kat Ofis sebab Tn.John kerja 
so tak pe lah jom la kita berbuka simple-simple je
 yang penting berbukaaa...khennn 

 nasi beriyani ayam dan daging 
alhamdulillah ...burrpppp 
ayam kepci sebagai starter course 
hahahha 
starter dan lebih kurang ngan main course kau ...hancusss :P 
kalau sebelum puasa pinggang size 30..lepas raya 30 ++ tak yah nak salahkan sesiapa ye :P 
ppppppfffffftttttt 

 ni pun menu berbuka di ofis ....
makan simple macam ni tapi sungguh menyelerakan ...
padahal waktu berbuka tu ko tolak la apa pun ...sebattt je kan :P 
-___________-" 

 ni berbuka kat rumah ....makan ikan keli goreng berlado 
yang ni tak masak ye ....Tn.John beli kat kdai minang kegemaran dia 
sedap la sambal dan ikan ni ....

 Tomyam susu cair ni makan panas-panas ngan nasi putih 
perghhhh ...sedap o.k...dah kenyang tolak pinggan sandar kat dinding ..
kakakkaka...buruk beno perangai nya :P
ada juga 2 kali berbuka makan subway tapau je kat ofis...
makan ni kenyang dan mudah ..tak payah nak 3 4 pinggan nak cuci ...
simple je kan sy berbuka..nilah nasib di perantauan ...hahahha

kalau berbuka kat kampung ...perghh 
macam-macam ado ! starter...main corse dan dessert complete ...
miss my home town ..

tata...

6 comments:

ArELeEz said...

t'ingin pulak leez nak mengtry subway tuh. xpenah try lagik di sepanjang kehidupan ini. maklum la.. duduk kat bandar kecik, kompom xde subway bagai..

Fazleyatul Aini said...

lamanya x makan subwayyyy

wahida said...

tomyam susu tu bikin kecur air liur aku hokeyyyy...adoiii...

mawar_berduri said...

@ArELeEz Meh la turun KL kita pi makan Subway ..hihi

mawar_berduri said...

@Fazleyatul Aininyumss...kalau diet pun rsnya masih berkhasiat mkn subway kan ...

mawar_berduri said...

@wahidahahhahaha....ambik idea wat menu berbuka hari ni ..:P