IFTAR di Murni Discovery, Kepong

Bismillah....

Macammana puasa korang ? o.k tak?
sedih l aRamadhan dah dipenghujung ...huhuhu
harap dapat bertemu Ramadhan akan datang ....

dah banyak kan saya ceritakan aktiviti kami (officemate ) kat dalam blog ni 
jadi mistilah nak juga bulan yang mulia ni kami berbuka sama-sama 
plan punya plan kami ke Murni Discovery Kepong 
sampai sana awal la jugak ...dalam pukul 6.30 p.m 
pastu masing-masig main hp..hahhaha itulah orang zaman sekarang 
 kalau tak de Handphone memang rase macam xley nak hidup kan ? 
korang nak tempah meja pergi je kat website dia dan book je kat situ 

macam kes kitorang dah tempat kat website skali tersalah date 
so call la kedai dia pulak...sekali sampai sana dia boleh cakap tak de terima booking???
Oh emm geeee ...saya dah nampak bara api dalam mata Linda 
hahahhahahaha
sebab dia yang book :P tapi tak de la amukan ke tragedi pukul -memukul ke 
kitorang cool je...asalkan ada seat o.k la.....

Eh..apesal mix grill ni yang timbul dulu?
hahaha...yang ni not recommended ....sorry ...
masin...kak Ana ngan Linda order ni ...
skali K.Ana dah nyanyi mendayu-dayu daaaa...masinnn...masinnn
dari start makan sampai la nak balik ..tak puas hati dia ..hihi

ni set dia 
portion memang besar ...kalau jenis tak kuat makan ..sila la order satu share je 
memang la TETAP kenyang ..jangan risau 

ini Cik Addleen order...Prata sausage 
sedap gak la ...dalam ada sausage ngan scramble egg 

yang ni highly recommended 
memang sedaaappppppppppp sgt ...pedas dia mengancam ..
En.Faris ngan Syafiq order ni....tapi saya ada rase ...memang sedap
ada petai sekali ....kalau yang tak makan petai asingkan la yeww

yang ni Ajib punya 
tak tau la sedap ke idok..dia senyap je makan 
sedor-sedor dah habis...o.k ler tu kot 
hihih

next is beverage 
air pun banyak pilihan ....
air kak Ana yang first tu ..I kiss u nama dia..
amboi...tajuk tak mau kalah uolsss :P 
Watermelon Longan tu Cik Addleen punya 
saya punya lemon laici tu...mashaaaaaaaammm...tapi sedap 
cuma bila gelas dinosaur tu kembung jugakla perut nak habiskan ..ekekeke

yang ada ayam tu saya punya nasi goreng golden blue nama dia.....rasa dia o.k la 
tapi portion tu banyakkk...nasib share ngan Ana kalau tak harapan jugakla nak habisss
Cik Addleen punya spaghetti bolognese  tu...

ha..Ana punya kelakar ...hihihi 
dia order loh shu fun...masa sampai tu saya snap gamabr dia buka penutup mee tu o.k lagi ..
bila dah azan berbuka...dia cedok mee tu muka dia dah lain ...hahahhaha
dia geli..macam worm dalam men in black bak kata Cik Addlen..hahahha
so dia tak makan ..share ngan saya dan cik addlen punya food...

tapi Loh Shu Fun tu SEDAP! saya makan sedap..secukup rasa 
cuma Ana tak boleh terima rupa fizikal mee tu je 
hihiihi

last sekali Linda nak makan Roti haiwaii...jom lah kita order 
tapi akhirnya yang ni saya tapau bawak balik 
tak habis...banyak betoi food....
ada lebih kita tapau jangan membaziorr..tukan amalan syaitoonnnn 


Sekian ....


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

1 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Sara Lynn said...

hakhakhak.. mee gemOksss!!