Sahur semalam

Bismillah......

yang ni ceri semalam...Tn.John nak makan bihun goreng waktu sahur 
pastu request nak telur dadar ....o.k la nasib baik mintak nk makan yang simple
kalau nak makaroni bakar ke pagi-pagi buta? mampos ...hahahhaha

 ni je pun ...simple
pagi-pagi saya suke makan omelette cheese
simple tapi sedap..letak dua keping cheese ambik kau berlomak ..hahahhahha

 pastu hari sebelumnya buat sausage roll
kenyang je walaupun simple

lupe haritu ada yani tanya sy dah tak ambil shake HL ke?
haah dah susah nak dpt stok....dulu ada kakak kat ofis tu belikan 
kat KL ni mmg banyak stokis tapi saya susah nak gerak kalau Tn.John tak bawak...
dan lagi satu tak larat nak maintain harga dia boleh tahan la jugak kan...huhuhuhu 

sekarang sy cume amalkan CMD je....


sekian.


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

1 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

BaTiK_PiNk said...

Huhu...akhirnya terjawap juga soalan aritu eh Ros! Takpe, makan apa2 produk pun boleh asalkan kawal makan dan bersenam...Yani pun tak ambik semua produk HL lagi, ambik mn yg wajib je /tukar brand lain yg sama fungsi. Memang harga dia makin cekik darah, tu yg reduce item yg consume tu. Huhuhu...CMD tu Concentrated Mineral Drops ye? Berkesan tak?