C.O.N.T.E.S.T bila raya datang lagi...


PERATURANNYA :
  1. Anda mesti la mempunyai blog anda sendiri.. tak blh tumpang blog org lain dan sudah semestinya anda adalah seorang blogger.. (tak kisah tegar ke tak tegar)
  2. Add blog cutemiut ni kat blog list anda. Tak perlu jd followers.. tapi klu nak nak jd followers pun dialu2kan.. gak la.
  3. Uploadkan banner kat atas ni dan MESTI letakkan kat side bar korang berserta back link ni http://cute-miut78.blogspot.com/2009/08/contest-kenangan-suasana-di-hari-raya.html
  4. Selain banner tu kat n3 korang tu mesti ada link ni.. http://cute-miut78.blogspot.com/2009/08/contest-kenangan-suasana-di-hari-raya.html klu takde back link ni so penyertaan anda automatik disqualified

SYARAT2 :

  1. Hantarkan satu keping gambo anda yg paling unik bertemakan suasana di hari raya.. tak kisah la nak gambo camne pun.. janji unik dimata anda.
  2. Nyatakan kenapa anda rasa gambo tu paling unik dengan buat satu karangan yg unik lagi kreatif..berapa patah perkataan pun tak kisah la.. janji karangan tu unik dan kreatif.
  3. Buat n3 berkenaan contest ni kat blog anda dan hantar link2 n3 tu ke ruang komen n3 ni.. dan klu blh buat sticky mode lagi senang utk aku terjah nnti..

so tu je la Peraturan dan syarat2nya.. senang je kan.. tak yah jd followers pun blh join gak la. Semua kategori blh masuk.. dewasa ke .. kanak2 ke.. tak kisah.. janji gambo2 korang tu.. mesti la unik dan bertemakan suasana di hari raya..

CONTEST INI AKAN BERLANGSUNG BERKUAT KUASA DARI

HARI ISNIN 10 AUGUST 2009

JAM : 9.00 Pagi

HINGGA

HARI JUMAAT 10 SEPTEMBER 2009

JAM : 12.oo Tghari

Hari ni aku rase cam ter'rajin la pulak nak menjoinkan diri dengan CoNtEst daripada blog akak CuTeMiUt78
Kawan-kawan..jom la join...bley meriahkan lagi Contest ni ..

::ni la G.A.M.B.A.R yang telah ku pilih untuk menyertai contest ni ::


Bertuah sungguh gambo ni ye..hihiih..
Setelah jenuh digodek disana disini dan disinun...akhirnya ni la hasilnya...
ni pun setelah tetiba terjumpa dalam pendrive yang dah berkurun lamanya tak dibuke...dah ber'Virus' pun dan paling terok dah terlupe pun ade pic ni..hihiihi..hampes.. macammane la gambo seunik ni boley terlupe???... sebab Pic ni telah berumah dalam pendrive yang dah lame tak dibuke ...tu yang boley lupe tu ..ish..ish..ish..
Unik ni..Unik statement ni
..kui..kui..kui...
blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com
kome korang, kamu, anda dalam loghat perak.. nak tau knape gambo ni dipilih?ate kome cube nengok gambo ni Unik tak ?
teman aku, saya.. rase pada pandangan mate sepet-sepet ayam ku ini..gambo ni ade keunikannya
Teman rase Unik sebab..??
Bukan sebab baju yang sedondon tu...tu perkara biasa
bukan jugak sebab myvi hitam kat belakang kami tu ..hihihi sabo..jangan tension ye..maaf le..
ate jangan la kome marah ye ...
blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com
sebenarnya aku rase gambar ni unik sebab..
ni la gambar pertama yang kami ambik berdua dengan memakai baju kurung dan baju melayu lengkap berserta sampin
...
even mase kitorang bertunang dulu pun dia tak pakai baju melayu pun..blasah baju t-shirt je..

blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com
selain dari tu , gambar ni Unik sebab...
Perasan tak yang cik abangku pakai songkok tinggi
...
hihihi..kelakar mase mule-mule aku tengok...sebab zaman sekarang ni jarang tengok orang pakai songkok tinggi cam tu ...mungkin ada tapi aku yang tak jumpe ..hihi
blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com
lagi satu sebab..
sebab spect yang di pakainya tu nampak macam matching je dengan songkok tinggi tu
..
dah nampak macam zaman 60-an je ..

dan satu perkara tentang spect tu...benda alah tu dah tak de...tinggal gambar ni jela..spect tu telah terjatuh mase kat Genting highland...jatuh kat dalam tempat yang selalunya orang letak duit syiling dan syiling tu akan pusing-pusing masuk kat dalam lubang..tapi ni spect tu yang pusing2 dan jatuh..tak sempat nak diselamatkan...

lastly aku rase gambar ni Unik sebab...kami nampak cam sepadan je..hiii ..perasan tol ..sorRy..SorRy..jangan muntah plak ye ... hihi
blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com
akhir kata ...
Assalamualaikum dan....
blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com

7 comments:

CuTeMiUt78 said...

salam terjah sini..

eemmmm okies... akak dah buat check up.. cuma ada satu je tak memenuhi syarat... belum ada list link blog akak kat sini.. so sila link kan blog akak kat blog list k.. yg lain memenuhi syarat..
apapun good luck k..

Yanmie said...

salam mawar...good luck yea..hihi

Mawar_berduri said...

akak Kiut Miut...saye dah add tau..hihihi...

Kak Yan... Thanks :)

[s.u.r.i.a] said...

ape hadiah nye?ngeh2. tomey nye pic 2, soooooo sweet. mcm pinang d belah2 laaaa ahaks.

Mawar_berduri said...

hadiah nya ....?? surpriseeeeeeeeeee..hiii Join la cik su ..bukan pinang dibelah dua...pinang di belah kapak ade la..hahah :P

arapink said...

kawen nnt jgn tak ajak kak ara lak mawar oiii...memang sepadan...kekke

Mawar_berduri said...

hihihi...Confirm jemput..insyaallah Mawar antar kad kat k.Ara ye...Thanks ye k.Ara..