J.U.A.D.A.H berbuka semalam 13 Ramadhan 1430


Sambal Tempe

Sayur Goreng Telur


Kari Telur


Nasi Goreng Kunyit

Semalam roommate ku telah pulang awal ke teratak kami
.. hiii teratak konon..
padahal apartment yang telah kami sewa dengan Si Deric yang tak pernah langsung jenguk rumah nye...ntah tunggang terbalik pun takpe..yang penting sewa cukup tiap bulan....
dan beliau telah bertungkus lumus menyiapkan beberapa juadah untuk kami berbuka puasa.....
Thanks ye Cik Norfarahidayu Abd.Aziz...
blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com
sedap juadah yang anda sediakan semalam..
antara menu nya :

Kari Telur
Sambal tempe + kentang+ikan bilis
nasi goreng kunyit------> aku yang masak
sayur campur telur -------> aku yang masak
dan air Oren Sunquit

Ni adalah hasil kerja kami berpasukan...hihihi
blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com
apa yang penting..?...Kerjasama...apa yang penting?...Kerjasama

Entry ni adalah kesinambungan daripada posting ku yang terdahulu ...
ala yang tajuknya [R.O.O.M.M.A.T.E planning] ni la hasilnya ...

...wassalam..

blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com

6 comments:

azuan said...

owh..
bestnya rumah leh masak..


macam pandai masak..hi4

Mawar_berduri said...

azuan: kalau cube masak misti pandai..btol...kalau tak percaya cube la.. :P

ikan emas said...

Salam,
tk singgah blog sy.
Perakian ke?

...cantik emoticon tu, nk laa...

Mawar_berduri said...

Ikan Emas : Yup.... :) ..
85xxxx-08-xxxx
...anak jati perak kui..kui..

..nak emoticon ambik la..hihii :)

arapink said...

dah nak tawen...mesti kene pandai masak kan mawar...hehehe

dik, apa kata kalo gambor makanan tu semua next time biar je besor. tak yah ko nak potong2 mcm kuih talam lak yer...lagi best kami nengok...hahhaha

Mawar_berduri said...

K.Ara : hihi...insyaallah..klau nak makan sendiri2 ni boleh la sket2.. o.k..nanti Mawar posting beso ye...